algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Cessat el gerent de l'empresa SAM de Manacor

El consell d'administració descarta la privatització dels serveis d'aparcament

117134

L'aparcament de la plaça de Sant Jaume de Manacor, que gestiona l'empresa pública.

Jaume Sastre(G.M.)

El consell d'administració de la Societat Anònima de Manacor (SAM), l'empresa municipal que gestiona els aparcaments i el servei d'ORA, acordà ahir per unanimitat dels seus membres el cessament del gerent, Rafel Sansó. Segons el president de la SAM, el regidor Pedro Rosselló (PP), "el cessament ha estat per un acord mutu entre les parts basada en la desmotivació del gerent i s'ha d'acordat una indemnització pactada". Davant els rumors d'una possible privatització del servei, Rosselló negà rotundament aquesta opció: "Ningú del consell d'administració no ha parlat mai d'aquest tema".

Dinamització

El president de la SAM també avançà que en un temps breu es triarà un nou gerent i confirmà que "Sansó encara estarà al capdavant de l'empresa durant tres mesos més fins que arribi el nou". Des de l'Ajuntament de Manacor s'aposta per "dinamitzar la SAM i canviar el objecte social per aprofundir en aquest sentit", segons el mateix Pedro Rosselló. Per la seva banda, el gerent Rafel Sansó ha refusat fer qualsevol tipus de declaració fins que hagi acceptat les condicions del seu cessament.

Amb tot, però, el president de la SAM suavitzà que l'empresa pública de l'Ajuntament es trobi en una situació de fallida, tal com informà aquest diari en la publicació d'ahir. "De cap manera podem parlar de fallida, ja que l'Ajuntament de Manacor és l'únic soci de l'empresa pública i, per tant, hi pot fer les aportacions que hi trobi oportunes", apuntà Rosselló. Sobre els pagaments fraccionats de les nòmines dels seus treballadors que s'han duit a terme els darrers dos mesos, el màxim responsable de l'empresa considera que es deu al fet que "hem patit retards en les pòlisses de crèdit i puc avançar que la situació es normalitzarà d'aquí a molt poc temps".

L'oposició té sospites

... Tot i que l'oposició votà a favor del cessament de Rafel Sansó, té sospites sobre el fet que hauria impulsat el gerent a acceptar l'acomiadament negociat. I és que n'hi ha que especulen que Sansó podria haver patit assetjament i pressions polítiques per abandonar, després que la deixadesa dels responsables municipals hagi col·laborat a un deute de més de 300.000 euros els darrers anys. El grup municipal PSM+Esquerra+Verds compareixerà avui en roda de premsa per valorar la situació que travessa la SAM i des d'ALM-UM ja s'ha manifestat que es vol arribar fins al fons de la qüestió per saber què ha passat.

Amb tot, el president de la SAM, Pedro Rosselló, ha anunciat que "ara començarem una nova etapa i la nostra intenció és dinamitzar l'empresa pública amb noves propostes i idees. Volem que funcioni". Tota una declaració d'intencions que hauran d'agafar forma una vegada arribi el nou gerent, que serà triat dins els propers dos mesos mitjançant un procediment que el consell d'administració acordarà la setmana que ve.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per una de manacor, fa mes de 10 anys
Ridícul espantós el que li fan fer a en Pedro Rosselló, en Bernat i s'apotecari des port li han fet fer sa titella en aquest tema. Ja ho saben i bé qui hi volen col·locar en aquesta plaça, i sinó al temps! una pista? ja veureu que el nom del nou gerent començarà amb T i acabarà en S.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris