cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

El PP presentarà una moció al Consell per exigir un pas a Estellencs

Font i Cabrer van veure ahir l'estat de la carretera i van reivindicar que s'arbitri algun tipus d'ajuda econòmica per respondre als afectats

117002

La carretera presentava ahir aquesta imatge.

Ferran Aguiló(P.Bota)

El PP va voler ahir mostrar suport a les reivindicacions del batle d'Estellencs, Bartomeu Jover, que des de l'enfonsament d'un tram de la carretera Andratx-Estellencs reclama un pas provisional per evitar l'aïllament del municipi. Ahir es van traslladar fins al poble el portaveu del grup popular en el Consell, Jaume Font, i la consellera Mabel Cabrer, que es van reunir amb els comerciants i veïns afectats i, posteriorment, es van dirigir a la zona de la carretera enfonsada. Tant Font com Cabrer es van mostrar d'acord que en el Consell agafin el temps necessari -2 o 3 mesos- per a l'arranjament definitiu de la carretera, però n'exigiren una solució provisional perquè "la situació a Estellencs és dramàtica".

Incomunicats

"Els veïns es troben incomunicats", assegurà Cabrer. "No només hi ha el problema que no hi arriben visitants, sinó que afecta també en qüestions mèdiques o d'altres". Així, el PP té intenció de presentar una moció en el Consell perquè s'arbitri una solució alternativa i per deixar-hi un pas provisional. Segons el parer dels populars, "un pas és tècnicament factible". El grup conservador sol·licitarà, a més, ajuts per als comerciants i restauradors afectats. "És precís una ajuda econòmica durant el temps que estiguin aïllats per evitar que cap negoci no tanqui", indicà Cabrer. Els afectats exposaren que per a Estellencs la temporada comença ara amb l'arribada de ciclistes i excursionistes. Font i Cabrer, que va poder comprovar l'estat de la carretera amb el batle Jover, van sostenir que "és un error que ningú del Consell no hagi vingut a reunir-se amb els veïns". "Són fatals", conclogué Cabrer. I és que a l'enfonsament de la carretera cal afegir que aquest cap de setmana no han funcionat els telèfons ni tampoc internet.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris