nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Abandonats

Una vintena d'infants residents a Cales de Mallorca no pogueren anar ahir a l'escola perquè l'empresa de transport es negà a acompanyar-los-hi a les deu, l'hora en què començaven les classes a causa del mal temps

116828

Els alumnes de Primària residents a Cales de Mallorca esperaren l'autobús fins passades les onze.

Joan Sitges(A.S.)

Des de l'Associació de Mares i Pares (Amipa) de l'escola Pere Garau de Son Macià ho tenen ben clar: "Denunciarem judicialment el servei de transport escolar d'AUMASA, en presentarem una queixa formal davant la Conselleria d'Educació i també omplirem el full de reclamacions de l'empresa", anuncià ahir Verónica Ruiz, membre de l'Amipa de Son Macià. Però segons el representant d'AUMASA, Javier Quetglas, "nosaltres no hem rebut cap circular de la Conselleria d'Educació i només podíem passar a l'hora habitual perquè no podem deixar les línies regulars de bus sense servei".

Fins a les onze

Els pares i les mares que ahir varen esperar fins a les onze del matí a la parada d'autobús no varen tenir més remei que mobilitzar cotxes d'amics i veïns per poder acompanyar els seus fills a l'escola. "Com a alternativa, la Conselleria ens oferí l'ajuda dels voluntaris de Protecció Civil, però a les onze se'ns acabà la paciència i ens mobilitzàrem per dur els fills cap a l'escola de Son Macià", assenyalà Verónica Ruiz.

Segons el director de l'escola Pere Garau, Jaume Adrover, "tot l'equip de professors ha intentat que els alumnes de Cales de Mallorca no quedassin sense servei i hem estat amb contacte tant amb la Conselleria com amb AUMASA, però no hi ha hagut manera". Així, dimecres que ve està previst que els afectats expliquin al Consell Escolar què és el que passà ahir per evitar que situacions com aquestes no es repeteixin mai.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Si al tren de Llevant, fa mes de 10 anys
I n'hi ha que volen que Aumasa s'encarregui de tot el transport públic del Llevant, posant no se quants de centenars de busos només per evitar que el nou tren passi per les seves finques. Per cert, Aumasa té la concesió donada pel PP fins a no se quin any, hi ha poca cosa a fer. Jo vull el tren de Llevant, no vull Aumasa.
Valoració:5menosmas
Per Pere, fa mes de 10 anys
En Ramonell encara viu a costa de la sonada concessió dels transports a Aumasa. Quin bergant!
Valoració:5menosmas
Per Aumasa estafadors, fa mes de 10 anys
Amb el que s'enriqueixen les Riera amb el que cobren de la Conselleria d'Educació ja podrien variar l'hora de pas del bus. Hem de pensar que aquest bus el paga ÍNTEGRAMENT la Conselleria d'Educació i que per tant ha de passar a l'hora que comenci l'escola, no a l'hora que li roti a les rectoretes...
Valoració:5menosmas
Per Anonim, fa mes de 10 anys
El tren de llevant desgraciadament no solucionarà el problema aumasa
Valoració:3menosmas
Per Un poc de coneixement, fa mes de 10 anys
Aumasa té raó. L'obligació de l'empresa és passar a l'hora acordada. L'ajornament de l'horari d'entrada decidit discrecionalment i unilateralment per la Conselleria no altera les condicions del servei ni obliga l'empresa.
Valoració:2menosmas
Per ..., fa mes de 10 anys
Què diu el conseller! Només pensa en trens absurds i deixa que AUMASA vagi fent de les seves...
Valoració:1menosmas
Per Aina, fa mes de 10 anys
Com sempre. Aumasa és massa!!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris