nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

La promotora dels apartaments de les Covetes reclama 27 milions

Marina Ernst SL ha presentat un escrit a l'ajuntament de Campos en què exigeix una indemnització milionària de gairebé 400.000 euros per cada un dels xalets que es construïren a la famosa urbanització

116772

Imatge que oferien ahir migdia els 69 apartaments de les Covetes.

J. Socies(J.Socies)

 

Ja hi han posat una xifra. Els propietaris de la promotora Marina Ernts SL, declarada en fallida, reclamen al Consistori de Campos una indemnització de 27.324.015 euros pels 69 apartaments de les Covetes. Els promotors han registrat aquesta mateixa setmana un escrit a l'ajuntament en el qual exigeixen aquesta quantia a la Sala pels danys i perjudicis produïts "per l'anul·lació de la llicència". Així mateix, la promotora, que per primer cop fa efectiva la reclamació d'aquesta indemnització, ha presentat la valoració dels terrenys i dels edificis feta pel Colectivo Arquitectos Tasadores SA. L'informe assenyala que el valor actual és de 27.496.058 euros, al qual els promotors descompten 172.043 euros, que equivaldrien al valor dels terrenys. Així el resultat total de la indemnització és de 27.324.015 euros "pels danys i perjudicis ocasionats als titulars de la llicència, en aquest cas l'entitat Marina Ernts SL. Aquestes xifres suposen uns 400.000 euros per xalet.

La Sala

L'Ajuntament de Campos, segons manifestà el regidor d'Urbanisme, Guillem Ginard, "just acaba de rebre la petició de la promotora i el primer que farem serà estudiar aquesta proposta des del punt de vista tècnic i jurídic. Acte seguit, o al mateix temps, el que cal fer és remetre aquest escrit a les altres administracions implicades, com són el Ministeri de Medi Ambient, mitjançant Demarcació de Costes, el Consell de Mallorca i el Govern balear".
De tota manera, tant el regidor d'Urbanisme com el batle de Campos, Joan Juan, allò que volen deixar ben clar és que "l'Ajuntament no pot estar d'acord a abonar aquests 27 milions d'euros. Primer, perquè no els tenim i, segon, perquè significaria hipotecar el poble per a tota la vida".

Ginard també remarcà que amb tota seguretat hauran de ser els jutjats qui determinin aquest contenciós. El regidor d'Urbanisme , a més, deixa enlaire unes preguntes, com "si tenen dret a la indemnització?, quina quantia? i qui l'ha de pagar?".Aquest procés durarà molt de temps i suposa, segons Ginard, "una herència que haurem de resoldre entre tots".

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 10 anys
Els culpables són els propietaris de la promotora Marina Ernts SL.

Lo primer que ha de fer una constructora ès està segur que se pot construir sobre els terrenys. Bastava consultar a qualsevol expert i aquest hagués declarat que no se podia construir, però aquests volgueren esser llestos i seguir el camí tort i que aconseguirien indemnitzacions per fer una obra que no se podia realitzar.
Notificar i pagar els drets a un ajuntament no vol dir que se obtengui la raó.
Ès de sentir comú que no se pot construir.

Valoració:1menosmas
Per per a una iniciativa popular aixi!!, fa mes de 10 anys
30 milions d'euros!! Si el sou minim es de 600 euros al més, que compleixin tants de mesos de preso com salaris minims han robat o malbaratat. Passaràn dues coses o els lladres de la dreta pujaràn ell salari minim o deixaràn de robar. Modificació del codi penal JA!!!
Valoració:3menosmas
Per Rafel, fa mes de 10 anys
Que ho pagui qui va permetre fer aquest desastre- Hi ha una cosa que es diu incautació de béns que ja es ben hora de que es practiqui, i si no respon amb els seus doblers que hi respongui el seu partit en segon tèrmini i en tercer lloc els seus electors. A veure si aquests campaner s'espavilen aviat que en aquest poble encara no hi ha arribat la democràcia.
Valoració:0menosmas
Per ´go8ik, fa mes de 10 anys
og9u098i'0hu´7+'08
Valoració:3menosmas
Per Laura, fa mes de 10 anys
Idò que en comptes de posar una foto de'n Nadal, que cap turista el veurà sigui la imatge de Mallorca a Berlín, que tots els turistes que vagin a la platja ho podran fotografiar. Quina vergona (enquistada) de fan tants d'anys!
Valoració:6menosmas
Per JRBS, fa mes de 10 anys
Molt be, Pep. Però tampoc poden tenir menys nivell que els electors. I a Mallorca, fa estona que hem arribat a aquest punt.
Valoració:9menosmas
Per JRBS, fa mes de 10 anys
Que paguin els corruptes del seu moment que varen donar els permissos, de la seva butxcaca
Valoració:11menosmas
Per Sebel·lí, fa mes de 10 anys
Però quina barra! El que hauríem de fer ells és indemnitzar-nos per haver fet aquest bunyol, Només pel que sofreixen els nostres ulls quan ho veuen, ja no els bastarien tots els doblers de l'FMI! Quina guarda de belitrres!
Valoració:10menosmas
Per que pagui qui va signar i sa constructora a s´Aju, fa mes de 10 anys
Qui va signar sa llicència que pagui ell però es valor de´s terreny i sa diferència de preu final com volen aquests mafiosos que pagui sa constructora a l´ajuntament de Campos per construir a un espai protegit i per ses molèsties de llevar les escombraries d´aquesta urbanització.
Valoració:1menosmas
Per Pep, fa mes de 10 anys
Au idò aquí teniu un altre exemple de la bona gestió del PP. Però es per demés hi ha qui va dir que en democràcia els mandataris no poden tenir mai més nivell que el electors! Per desgràcia tenim els que ens mereixem!!
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris