nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

UM vol que el Parlament aprovi el golf de Son Bosc

Hi presenta una proposició no de llei per desenvolupar el camp, tot i l'inici de la redacció del pla de recursos naturals

UM ha registrat una proposició no de llei en el Parlament per dur a terme el desenvolupament del golf de Son Bosc a Muro. La formació nacionalista ha decidit tirar endavant la proposta després de constatar que les reiterades resolucions urbanístiques i mediambientals "avalen el projecte empresarial sense perjudicar els valors naturals de l'Albufera de Mallorca". UM també avala la iniciativa, perquè constata que "no fa impossible ni dificulta la consecució dels objectius del pla d'ordenació de recursos naturals en tramitació i, per tant, es proposa que el Govern no paralitzi la materialització d'aquesta inversió turística".

Al costat dels hotelers
Dins un vessant més econòmic i empresarial, UM defensa l'argument de les associacions hoteleres de la zona, que titllen l'actuació de "necessari" per reactivar el sector turístic de la zona. Aquest projecte no inclou cap oferta complementària ni residencial. "El camp de golf de Son Bosc suposa apostar per dotar de més qualitat el turisme de la zona nord de Mallorca i per avançar en el desitjat allargament de la temporada", diuen els nacionalistes. La proposició no de llei arriba una setmana després que el Consell de Govern aprovàs la redacció delpla d'ordenació dels recursos naturals de l'Albufera de Muro, la qual cosa suposa a la pràctica posar a l'abast de l'Ajuntament una nova eina per aturar la construcció del golf mentre es tramita el nou pla d'ordenació.

Tot i l'anunci del Consell de Govern, les obres de construcció del golf (principalment feines de delimitació) continuaven ahir sense cap novetat. L'Ajuntament rebé dimecres la notificació de la Conselleria de Medi Ambient sobre l'inici de la tramitació del PORN i té ara un termini de trenta dies per realitzar al·legacions contra aquesta decisió. La promotora encara no ha rebut cap ordre oficial de paralització.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Guillem Sagrera, fa mes de 10 anys
El golf, esport originari d'Escòcia, als païssos mediterranis és de nou-rics i forasters!!!!
Valoració:0menosmas
Per Guillem Sagrera, fa mes de 10 anys
Quina dèria la d'UM de voler ser el més capitalista de tots. Que curts de gambals que són! No se n'adonen dels temps que ja són a punt d'arribar.
Valoració:-3menosmas
Per tanmateix, fa mes de 10 anys
Biel, més bé crec que ja ploram per tota la merda que mos ha duit aquest caramull de corruptes que hi ha al PP i UM, amb tant d'hotel de xusma i golf per a pijos. Això sí que fa plorera, veure com han destruit sa NOSTRA terra pel interessos econòmics d'uns pocs!
Valoració:3menosmas
Per jo també som del NO, fa mes de 10 anys
NO als corruptes! NO als servils! NO als sense principis ni ètica! NO als destructors del paisatge! NO als polítics venals! NO als demagogs del creixement especulatiu! No als que per ells embutxacar-se diners avui ens neguen del demà a tots!
Valoració:-11menosmas
Per jo som del NO, fa mes de 10 anys
NO a Son Bosc urbanitzat! NO als depredadors del territori! NO als especuladors d'UM i del PP! NO als vils marxandos! NO als que han venut sa mare per dues pessetes! NO als que ens volen deixar sense futur! NO, NO, NO, NO, NO I mil vegades NO i que la maledicció del NO retroni per a sempre dins les seves orelles i el seu cor (si en tenen)!
Valoració:-6menosmas
Per Robin Hood, fa mes de 10 anys
Veig que la "nova UM" no es refundarà. Seguim en els mateixos tretzes. Idò que es juntin amb el PP.
Valoració:-14menosmas
Per Biel, fa mes de 10 anys
Tots aquests del NO qualque dia suplicaran que es facin aquests projectes. Amb aquesta inseguretat jurídica que creen sense cap fonament PSOE i PSM la única cosa que fan és fer més miserable i indesitjable aquest país. quan no tenguem per viure, i això així com anam passarà amb tota seguretat, llavors plorarem tot allò que hem deixat perdre i era bo.
Valoració:-3menosmas
Per Miquel, fa mes de 10 anys
Ups! Veig que hi ha genteta que se dedica a posar negatius als comentaris... Patètic
Valoració:1menosmas
Per pep, fa mes de 10 anys
A UM sembla que li va la vida amb aquest adsurd camp de golf, ha costat rompre un pacte de govern a Muro, s'han botat els informes del tècnic d'urbanisme que alertava de la seva il.legalitat, estan sords davant les reclamacions de les més prestigioses associacions cientiques que reclaman la protecció de Son Bosc. Aixó fa molta pero que molta pudor.
La política clientelista d'UM funciona a tota màquina.
Valoració:-1menosmas
Per toni, fa mes de 10 anys
UM i PP el que hauria de fer és callar i deixar de destruir tot el que toquen. TOTES les seves actuacions estan sota sospita. Tindràn comissio dels constructors i/o promotors? Utilitzaran el Miquel Nadal i en CARDONA de CADDIE? I Na Munar de jardinera? Els deixaran jugar de franc?
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris