algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
12°

Campanet ja disposa del nou Casal de Cultura

Després de dos anys de reforma, els veïns podran gaudir de les dependències de l'edifici que, fins al 2007, acollia l'Ajuntament

Després de dos anys de reformes intenses, els residents de Campanet poden gaudir de les instal·lacions del nou Casal de Cultura del poble, que de 1879 a 2007 havia estat la seu de l'Ajuntament de la localitat. Ahir, la consellera de Comerç i Indústria, Francesca Vives, amb el director general de Fons Europeus, Jaume Garau; el batle del municipi, Francesc Morell, i altres integrants de la corporació, inauguraren de manera oficial el nou centre, sota l'atenta mirada d'un gran nombre de veïns. Allà mateix, l'arquitecte encarregat de la rehabilitació, Tomeu Cifre, explicà a les autoritats les obres de millora que s'han dut a terme als 508 metres quadrats de què disposa l'immoble i que formen part del catàleg municipal.

La remodelació de l'antic consistori ha tingut un pressupost de 650.000 euros, finançat per mitjà del pla E, dels Fons Europeus, de la Conselleria de Comerç i Indústria i de la Sala campanetera. El projecte ha consistit en la reforma estructural dels pisos, la rehabilitació de la coberta i de la façana i l'eliminació de les barreres arquitectòniques. El nou Centre de Cultura disposa de tres plantes comunicades a través d'una escala i d'un ascensor i acull la biblioteca municipal, una sala d'estudis, un despatx per als serveis socials, un espai per a conferències, un altre per a exposicions i una habitació per a l'arxiu administratiu i històric del municipi. La inauguració del casal ha estat el darrer acte públic de Francesc Morell (PSM) com a primer edil, perquè es preveu que dissabte es dugui a terme el relleu a la batlia de Campanet i assumeixi el càrrec Joan Amengual (PSOE).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris