muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

“Obrim una porta i l'altra ja és tancada per sempre més”

Han estat mesos tensos, de reunions, anar a dormir tard, coses que no entenies, una situació de crisi”

114544

Joan Juan gairebé encara no havia posat les seves coses al despatx.

J. Socies(J.Socies)

Joan Juan Pons, nascut a Campos el 1960, ha estat durant quatre mandats a l'oposició amb el PSM a l'Ajuntament de Campos i n'ha vistes de tot color. Ahir dematí, poques hores després d'anar-se'n a dormir com a batle, encara ho començava a assumir.

Vint anys a l'oposició són una bona escola per assumir la batlia o no...
Després de quatre legislatures a l'oposició, ja vaig notar un canvi en passar a l'equip de govern i, ara, assumir la batlia és una cosa emotiva. Avui dematí -per ahir- he estat dues hores per arribar a l'ajuntament i normalment necessitava cinc minuts. Ahir vespre vaig estar molt content, especialment per aquella gent de Campos que se sent d'esquerres i que la veies emocionada fent referència als seus pares o familiars.

Qui us hauria dit fa tres mesos que avui seríeu batle.
Sí, ara hem tornat al punt de partida, això sí, fent una voltera per tot Mallorca que no era gens necessària. Tanmateix, ara obrim una porta i l'altra ja és tancada per sempre més.

A l'acord entre UM i CpC assenyalàveu que era de mínims i obert...

És molt obert i el que volem és que sigui un punt de partida. Per aquest motiu volem basar aquest any i mig que queda en el bon funcionament de l'equip de govern. Per això, s'ha creat un consell de govern i volem posar els temes enmig quan ja siguin ben madurs.

I dels xalets de les Covetes, de les ART i del Golf, com heu quedat ara amb UM?
Hem parlat de tot, hem tocat tots els temes, però no depenen de nosaltres. Així, hem decidit que només farem feina en allò que puguem decidir nosaltres, com fer feina en la millora de les normes urbanístiques i tirar endavant el projecte de poble que ens agradaria, almenys pensam deixar-lo començat. Volem canviar l'actitud, un altre tarannà, no serà una ruptura, però vull aprofitar l'experiència per saber on hem d'anar. Per exemple, cada set dies farem pública l'agenda del batle de cada setmana, una cosa similar al minut a minut del Facebook.

Parlant de la xarxa, el seu Facebook fa uns dies que diu "cansat".

(Rialles). Han estat tres mesos o quatre molt tensos, moltes reunions, anar a dormir a la mala hora, coses que no acabaves d'entendre, molta convulsió d'una situació de crisi. Ha estat mal de dur i esper que ara s'hagi acabat.

I a la web de la Sala, Guillem Ginard encara hi surt com a batle...
Ni hi havia pensat, necessit uns quants dies per posar-me al corrent de tot. De tota manera tenim en marxa una pàgina web nova i crec que ja esperarem per canviar-ho.

I en el futur continuarà la coalició Campos pel Canvi?
Sempre havia estat partidari que el PSM anàs tot sol, però ara sols puc dir que estic molt content de la feina de Mateu Burguera. De Guillem Vidal, sols dir que la meva presència com a batle no tindria sentit sense ell, fa 12 anys que començàrem el projecte plegats. La coalició, amb vista al futur, s'haurà de plantejar què feim.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Coherent, fa mes de 11 anys
En Guillem Vidal, l'advocat, que se les dóna de coherent. Ara el que hauria de fer és ser coherent amb que va votar i dimitir, per donar pas a la número 4 de Campos pel Canvi. Però no, no ho farà, perquè aquest individu sempre s'ha mogut per doblers i renunciar a un sou de regidor no seria coherent amb els 'ideals" que té una persona com ell.
Valoració:-11menosmas
Per Saliner decebut, fa mes de 11 anys
En Sebastià Burguera, batle de Ses Salines, ex PSM i ara PSOE, i 20 anys a l'oposició, ha estat un batle molt fluixet!!!!
Valoració:1menosmas
Per campaner normal i corrent, fa mes de 11 anys
Si voleu canviar d'actitud i de tarannar, lo primer que has de fer Joan es llevar tot aquesta colla d'enxufats (que fan mal a sa vista i al cor nomes entrar a la sala) i fer cas i donar les mateixes oportunitats a tothom. Això si que és un bon canvi que esta directament en les vostres mans ... la gent a de perdre la por a no ser dels que comanden
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris