nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Les anguiles envaeixen sa Pobla

El municipi ja ha començat el compte enrere per a la festa més sentida del poble, en la qual aquest peix és enguany el protagonista principal de tots els restaurants

El municipi prepara aquests dies la posada a punt de la festa més sentida del poblers, Sant Antoni i la seva nit bruixa. Són molts els qui, amb l'arribada del fred, es freguen les mans pensant en la proximitat de la celebració i en les espinagades i anguiles que es mengen els dies 16 i 17 de gener.

Per fer-ne més lleugera l'espera, la Sala, en col·laboració amb 15 restaurants i cellers del poble, ofereix des del passat dia 8 i fins al 17 de gener tota classe de receptes elaborades amb anguiles.

Diferents plats

Aquesta iniciativa ha estat ben rebuda pel públic que, una setmana abans del dia del patró, ja vol tastar aquest preuat peix i omple els restaurants del municipi. Són moltes les persones de foravila que aprofiten l'avinentesa per anar a sa Pobla, i de retruc, assaborir els plats cuinats pels restauradors de la localitat. En aquest sentit, molts de visitants alaben el fet de poder gaudir d'un menjar tan tradicional com aquest.

Miquel Seguí, un veí de Palma, assegura que "encara que l'anguila és un peix prou conegut de la gastronomia de l'Illa, són pocs els restauradors de Mallorca que en l'actualitat preparin receptes que en duen". Així, Seguí afirma "que s'haurien d'impulsar mostres com aquesta arreu de l'Illa".

Els comensals poden triar entre un bon grapat de plats cuinats amb el saborós peix, entre els quals destaquen les anguiles fregides tant amb salsa de tomàtiga com amb all i pebre, la greixonera d'anguiles i esclata-sangs i les anguiles ofegades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris