algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Batle d'Alcúdia per Sant Antoni

Miquel Llompart rellevarà Miquel Ferrer al capdavant de l'Ajuntament dia 16 de gener a les 12 hores amb el suport dels seus socis del PSOE

Miquel Llompart serà elegit batle d'Alcúdia el pròxim 16 de gener a les 12 hores, dos dies després que el batle actual, Miquel Ferrer, presenti la renúncia per dedicar-se en exclusiva a exercir de conseller de Turisme. El president del comitè local d'UM, Francesc Cladera; l'encara batle, Miquel Ferrer, i el futur primer edil, Miquel Llompart, van donar a conèixer públicament ahir els detalls del relleu a la batlia del municipi en una roda de premsa a la qual també varen assistir el secretari general d'UM, Joan Monjo, i el gerent de l'Ibanat, Domingo Bonnín, que torna com a regidor al Consistori en substitució de Ferrer, després de set anys d'absència.

"A UM d'Alcúdia tenim clar qui som i el que volem, i durem a terme una política continuista, que és la que hem fet els darrers deu anys", va indicar Miquel Llompart. Llompart va voler agrair a Miquel Ferrer la dedicació i al comitè local la confiança que li han donat. "Tots som conscients que hem d'oferir un plus després d'un lideratge com el de Miquel Ferrer", va afegir.

Renúncia

El batle sortint, Miquel Ferrer, oficialitzarà la renúncia en el ple ordinari del 14 de gener. Un dia després, el tinent de batle, Pere Malondra, exercint de batle en funcions, en convocarà un d'extraordinari per a dia 16 a les 12 hores, en el qual Llompart serà nomenat batle amb els vots d'UM i del PSOE. Els dos partits, que governen junts des de fa 11 anys, sumen 11 regidors.

"Vull donar les gràcies a tota la gent que durant aquests anys m'ha ajudat i que ha fet possible que UM sigui el primer partit d'Alcúdia, tenint en compte que es tracta d'un municipi turístic amb alcudiencs que no han nascut aquí, però que estimen el poble i que han confiat en UM com una forma d'integració", remarcà Miquel Ferrer, qui va assegurar que "el camí és el correcte i ara, més que mai, hem de demostrar la nostra força i hem de creure en els nostres principis, especialment en la proximitat, en la humilitat i en la rectitud, sempre treballant junts".

Ferrer, que passarà a ser un militant de base, va explicar que "no he de donar receptes a Miquel Llompart, està preparat i té les pròpies receptes, però sí que li recoman com a amic la humilitat i el treball i també que porti amb orgull el càrrec més important que pot tenir una persona, el de ser batle del poble on van néixer els teus padrins, els teus pares i els teus fills, es necessita molta voluntat de servei".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris