nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

El complex del Convent de Campos, quasi a punt

La inversió de 4,7 milions suposa la restauració de tota la zona i la recuperació de nous espais culturals

El batle Guillem Ginard i el conseller de Turisme, Miquel Nadal, han visitat les obres de l'edifici cultural polivalent que subvenciona la Conselleria en un 70%, d'un projecte que costa 4,7 milions d'euros, per allargar la temporada turística.

Així, la inversió total de la reforma de l'antic Convent de les monges franciscanes se situa al voltant de 2,2 milions d'euros. Aquesta actuació també preveu el soterrament del cablatge, l'eliminació de barreres arquitectòniques i l'embelliment dels carrers Pare Alzina, Parròquia, Bisbe Tallades i pont del carrer Major; a més, ha possibilitat la restauració de la capella de l'Hospital, coneguda al poble amb el nom de l'Auditòrium, els treballs de la qual ja estan quasi finalitzats i que molt probablement s'inaugurarà durant la fira d'octubre de Campos.

Conservació

Aquest projecte permetrà, a banda de la conservació d'un edifici emblemàtic al centre del poble, la reforma viària i circulatòria d'una part del centre antic. Així mateix, suposarà poder disposar d'unes instal·lacions de primer ordre que permetran dinamitzar l'activitat econòmica del municipi, mitjançant un espai especialment dedicat a mostrar-ne els valors.

El paisatge, el comerç, les indústries, la gastronomia, el patrimoni natural... hi seran presents de manera destacada, com també les activitats de caire sociocultural, des del moment que es podrà tenir a l'abast un arxiu municipal en condicions òptimes, amb dependències fixes i dignes per a l'escola de música i per a la banda municipal, amb una biblioteca espaiosa que tindrà sales d'informàtica i d'usos múltiples i amb un auditori preparat per acollir un centenar de persones.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris