nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

El PP proposarà que tot el Consistori de Sóller renunciï al sou municipal

El portaveu del PP, Carles Simarro, llançà ahir una proposta agosarada i un repte al Pacte: el seu partit presentarà en breu una moció en què demanarà que la totalitat del Consistori solleric -des del batle fins al darrer regidor de l'oposició- renunciï completament a la paga i a les assignacions i torni a la seva professió anterior. Simarro féu aquestes declaracions just després del ple que ahir fixà el sou del batle, Josep Ll. Colom, per dedicació exclusiva.

Simarro no va intervenir durant la sessió, en la qual el PP s'abstingué de la proposta encaminada a establir el sou de batlia per als propers dos anys. Tot i això, en acabar el ple es dirigí als mitjans i anuncià aquesta idea del seu partit. Pel portaveu popular, està clar que "davant la realitat dels greus problemes econòmics municipals no és normal que l'Ajuntament hagi de renunciar a projectes (com és ara a arreglar dues places amb el POS) perquè no té doblers". El regidor afegí que "atès que tots els membres del Consistori tenim una professió i un modus vivendi establert, crec que és de justícia que en un moment com aquest renunciem del tot a cobrar". Carles Simarro assegurà també que això no té per què afectar la dedicació a batlia, "perquè allò que suggerim és que el batle continuï cobrant del Govern balear com a càrrec de la Conselleria d'Educació com ha fet els dos darrers anys". El PP afirma que, tanmateix, en aquest temps que Colom ha cobrat del Govern "ha pogut dedicar a l'Ajuntament tot el temps que ha volgut".

El batle cobrarà 51.000 euros

Ahir a primera hora del matí tingué lloc a les cases de la vila un ple extraordinari amb un únic punt a l'ordre del dia: aprovar l'assignació econòmica al batle, Josep Ll. Colom, que quedà fixada en 51.000 euros i que percebrà per dedicació exclusiva a la batlia de Sóller. La sessió durà menys de 5 minuts i la proposta es va aprovar per majoria absoluta amb abstenció del PP, que no hi va intervenir. Després de la votació, el batle va reafirmar la voluntat de rebaixar en els pressuposts del 2010 el sou de la corporació com a mesura d'estalvi afegida a altres propostes que vol tirar endavant l'equip de govern, entre les quals hi ha la retallada d'algunes prestacions econòmiques als funcionaris.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Antoni., fa mes de 11 anys
Collons!. A Algaida ens quedaríem sense batle.
Valoració:2menosmas
Per Josep Bonnín, fa mes de 11 anys
Un es demana, i perquè no feren la mateixa proposició quan el Pius Pius governava l'ajuntament? i és clar, que una cosa és Arnau i l'altre mestre Arnau. En aquell temps on corrien les vises descontrolades i els bons àpats als millors restaurants, el tema pecuniari era "pecata minuta".
No canviaran ni pastant-los de bell nou; quan han deixat els llocs a on han governat en fallida tècnica (ruïna), després se'ls hi encén la bombeta i tenen qualque idea que es per llogar-hi cadiretes. Més valdria que estalviassin les idees per fer una oposició coherent i no mollar segons quins disbarats. I si s'avorreixen que vagin a esquiar a Andorra.
Valoració:5menosmas
Per Que generós, fa mes de 11 anys
Que renuncii ell a tota la paga i la doni als aturats. Segur que treballa de gratis i anirà a menjar a un menjador social. O té comissions per sota mà?
Valoració:4menosmas
Per Andreu Castanyer, fa mes de 11 anys
Aquest Simarro és colló acabat. Deixa endeutat l'Ajuntament de Soller fins a les celles amb els seus somins i ara demana que els regidros no cobrin per arregalr la seva desfeta. Simarro està inhabilitat entre la gent de Soller per a tornar-se a presentar a batle i José Ramón Bauzá els s'ha de llevar de damunt el més aviat possible. Veten a guardar i curar porcs.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris