muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Multes urbanístiques a dit a Santa Margalida?

El portaveu d'UM, Joan Monjo, acusa el batle d'aturar la tramitació d'expedients urbanístics contra els seus familiars i socis de govern

110926

Simulació gràfica del monument de la Beata tal com figura dins el projecte.

Elena Ballestero(E.Ballestero)

El portaveu d'UM de Santa Margalida, Joan Monjo, va acusar ahir el batle, Martí Torres (PP), de paralitzar la tramitació d'expedients urbanístics contra els seus familiars i contra persones vinculades a Can Picafort Unit, el seu soci de govern a l'Ajuntament, i tramitar la resta. En un ple extremadament dur en el qual es resolien les al·legacions presentades als pressuposts municipals de 2009, Joan Monjo va qualificar el batle d'"inútil, indocumentat i Pinotxo". "Fins ara no m'hi he dedicat de ple, però ara m'hi dedicaré i notaràs la diferència", va anunciar el portaveu d'UM, que fa poc ha renunciat a la seva feina habitual per centrar-se al cent per cent en la política dins l'executiva d'UM. L'Ajuntament de Santa Margalida ha liquidat a dia d'avui 110 mil dels 250 mil euros previstos en concepte de multes derivades d'expedients d'infracció urbanística, cosa que suposa aproximadament un 40 per cent del total pressupostat el 2009.

El batle va oferir ahir la xifra en resposta a les crítiques d'Independents, UM i PSOE (a l'oposició) sobre la "falta de realisme" en els ingressos pressupostats, una qüestió que ja apuntava al seu informe la interventora municipal quan el mes de juliol passat es van aprovar inicialment els comptes de 2009, que ascendeixen a 14 milions d'euros. En el transcurs del debat plenari d'ahir, Joan Monjo (UM) va demanar al batle, Martí Torres, si entre els expedients que han estat liquidats fins ara es troba el del seu pare i el dels "caps" de Can Picafort Unit.
El batle, Martí Torres, va evitar entrar en polèmica i es va limitar a dir: "No ho sé, en aquest moment no tenc tots els expedients urbanístics dins el cap". Respecte de la resta d'ingressos previstos, el batle va revelar que també s'ha recaptat el 90% de l'import previst de l'Impost de Construccions, que ascendeix a 360 mil euros. L'oposició criticava l'increment d'aquestes entrades per aquest concepte dins la conjuntura de crisi actual.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un vilero, fa mes de 11 anys
Aquest Monjo val més que calli. Tots el coneixem i sabem del que és capaç. Quan estudiava a València ja enganyava per a poder tenir els diaris mallorquins de franc. Feis una volta pel xalet ilegal que té dins el terme de Maria i voreu si pot xerrar o no.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris