nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

El museu del pare Serra compleix mig segle

Cinquanta anys reten molt i el mig segle que fa que el museu i centre d'estudis fra Juníper Serra té les portes obertes ho demostra. Ahir se'n va celebrar oficialment l'aniversari a Petra. Una celebració que no es van voler perdre ni el conseller de Turisme, Miquel Nadal; ni el cònsol honorari d'Estats Units a Balears i president de la junta del museu, Tummy Bestard; ni el batle de Petra, Joan Font; ni el fiscal en cap a Balears, Bartomeu Barceló, ni tampoc el president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra, a més de moltes altres autoritats. I és que el museu Juníper Serra de Petra es posà en marcha amb la idea posada en "el foment a Mallorca de la figura del beat", va recordar la secretària de la junta directiva del museu, Catalina Fons, durant el discurs.

De Petra al món

Tanmateix, a partir d'ara, el veí més il·lustre del poble ajudarà a "atreure amb la seva fama internacional turistes de tot el món", va afegir Fons. Així, la nova web del museu, que es va presentar ahir i que encara no s'ha activat, ha de convertir-se en l'instrument que obrirà al món el museu i la figura del fra.

Després de descobrir una placa commemorativa al museu, el president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra, va lliurar al conseller Miquel Nadal, i a petició de Tummy Bestard, una estatueta que reprodueix l'escultura de Juníper Serra que es troba al capitoli dels Estats Units. Després, centenars de petrers es varen dirigir al convent de Sant Bernadí, on va tenir lloc una conferència i un concert de la banda de música.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris