algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Delegació de Govern nega que a Inca hi hagi inseguretat

Després dels robatoris denunciats pel PSOE, la institució que representa Ramon Socias titlla els fets d'“excepcionals”

39010

Ramon Socias i Pere Rotger, durant la darrera Junta de Seguretat a Inca.

JULIO BASTIDA

La Delegació de Govern ha titllat els fets ocorreguts a principi del passat mes d'agost quan es registraren una sèrie de robatoris com a "fets puntuals i excepcionals" i descartà que es pugui parlar d'una situació de "vandalisme i delinqüència en general a la ciutat d'Inca". D'aquesta manera ha respost l'equip de govern de la ciutat (PP) amb un document amb registre d'entrada a l'Ajuntament d'ahir a la petició del tinent de batle Rafel Torres sobre la Junta Local de Seguretat arran de les denúncies del grup socialista municipal que es mostraren preocupats pels robatoris a alguns comerços de la ciutat. Des de Delegació de Govern no veuen que hi hagi cap tipus de problema per fer la Junta Local de Seguretat "si des de la percepció local es veu justificada", segons el document.

A més, l'àrea que encapçala Ramon Socias afegeix que "es farà tot el que sigui necessari perquè la col·laboració entre la Guàrdia Civil i la Policia Local continuï com fins ara fent feina de manera conjunta". En aquest sentit, el tinent de batle i regidor d'Interior de l'Ajuntament, Rafel Torres, explicà ahir que "convocarem la Junta de Seguretat per mantenir les bones relacions entre institucions, però entenem que el document de Delegació de Govern és una estirada d'orelles al grup socialista d'Inca per crear alarma social amb un tema que està controlat. A més, la seguretat depèn de la Guàrdia Civil i aquest cos alhora depèn de Delegació de Govern". Torres afegí que "Delegació de Govern té l'informe de la Guàrdia Civil dels fets ocorreguts a principi d'agost, per la qual cosa entenem que no veuen motius de pes per fer la Junta de Seguretat". A més, recordà que "en tots els casos s'ha actuat de manera ràpida".

Set robatoris a principi d'agost i deu detinguts

La denúncia del grup socialista d'Inca a principi del passat mes d'agost es basà en una sèrie de robatoris que tingueren lloc a alguns comerços del centre de la ciutat. Des del PSOE es va denunciar així un increment dels furts i proposaren dur a terme un pla de xoc davant de l'augment de delictes detectats a la ciutat. El grup del PSOE va dir que la inseguretat ciutadana havia crescut entre la població, per la qual cosa consideraren totalment necessària una Junta Local de Seguretat. Ara l'Ajuntament d'Inca i la Delegació de Govern es posaran d'acord per dur-la a terme per tal de garantir el benestar a Inca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Congret, fa mes de 11 anys
Inca està plena de quillos i maleantes. Fa por passejar-hi per on sigui.
Valoració:2menosmas
Per joan, fa mes de 11 anys
Socias es un bufon y "correveydile" del govern Zapatero.
DIMISSIÓ!
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris