muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Comencen les obres de l'esperat institut de Son Fangos de Manacor

Amb la primera fase del projecte que ara comença es construiran només les aules de Batxillerat i d'FP

110562

Francesc Antich, Antoni Pastor i la consellera Galmés, ahir a l'acte de col·locació de la primera pedra.

Joan Sitges(J. Sitges)

Manacor tindrà d'aquí a dos anys un dels instituts més grans de Mallorca. El futur IES de Son Fangos tindrà capacitat per acollir 1.270 escolars (810 alumnes de Batxillerat i d'ESO i 460 de formació professional) i s'alçarà en un solar de 15.000 metres quadrats, devora una zona verda de 14.000.

Primera fase

El president del Govern balear, Francesc Antich; la consellera d'Educació, Bàrbara Galmés, i el batle de Manacor, Antoni Pastor, acompanyats per tots els regidors de l'Ajuntament i per nombrosos veïns, iniciaren oficialment la primera fase de les obres de construcció del futur edifici, amb un pressupost de 6.802.614 euros. D'aquesta manera es construiran les aules destinades als alumnes de Batxillerat i de Formació Professional i no serà fins que es comenci a construir la segona fase del projecte quan es faran les aules d'educació secundària. A més, el poliesportiu previst inicialment en el projecte se substituirà per un gimnàs.

Amb tot això, la consellera Bàrbara Galmés ha anunciat que "farem tot allò que sigui possible per adjudicar les obres de la segona fase tan aviat com sigui possible perquè el curs 2011-2012 tot l'institut estigui enllestit". En aquest sentit, el batle Antoni Pastor s'ha queixat que "l'Administració vagi més lenta que la societat", pel que fa als dos anys de retard en l'inici de les obres. Per part seva, el president Antich ha destacat que amb l'inici de les obres les Illes Balears caminen cap a un sistema educatiu públic i de qualitat".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris