nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

La propietat de l'hotel Son Moll vol reprendre les obres

Ha presentat un projecte nou a l'Ajuntament de Capdepera tal com exigí el Consell desprès de l'esbucament de tres plantes

La propietat de l'hotel Son Moll, l'entitat s'Entrador SL, ha presentat un projecte a l'Ajuntament de Capdepera per poder reprendre les obres de remodelació de l'establiment turístic que es va esbucar el passat 16 de desembre i que provocà la mort de quatre treballadors. S'Entrador SL vol continuar amb la reforma tot i que les obres tenen un expedient d'infracció urbanística obert i el tema és en mans dels jutjats de Manacor a l'espera d'una resolució judicial i d'un informe pericial que en determini les causes de l'esfondrament. La propietat també s'acull al decret Nadal per poder remodelar l'hotel i augmentar la categoria per tal de passar de tres a quatre estrelles. Quan es va produir la tragèdia, l'edifici no tenia la llicència pertinent, ja que mancaven una prèvia de Turisme i una de Costes.
L'esfondrament de les tres primeres plantes de l'hotel va provocar que el Consell de Mallorca, tres dies després, elaboràs un informe en què es denegava la rehabilitació i exigia a s'Entrador SL que presentàs un nou projecte "adequat a les circumstàncies sobrevingudes" i aconsellava que es fes una nova avaluació de l'estat de l'estructura de l'edifici. Ara, la propietat ha fet aquest nou projecte modificat. El batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, va confirmar l'entreda d'aquest estudi la setmana passada i manifestà que "ara és en mans dels tècnics que ens diran si procedeix o no", recordant, a la vegada, que "hi ha un expedient obert i una ordre d'execució que obliga la propietat a apuntalar-ne l'estructura, revisar-ne les sabates i millorar-ne la estètica. Aquesta ordre s'ha de complir".

Després de l'esbucament sortiren moltes veus que demanaren solucions. Fins i tot a través del Facebook se sol·licità que es tomàs l'hotel. També cal recordar que Alzina es va reunir amb el Ministeri de Turisme per tal de tractar la possibilitat que el Govern central pogués comprar aquest edifici, però no hi va haver un bon enteniment econòmic. L'hotel es troba a primera línia de mar i tal com està actualment crea una mala imatge. Per aquest motiu, els hotelers varen demanar que es tapàs amb una lona. Ha passat tot l'estiu i no s'ha dut a terme.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Estudiantet, fa mes de 11 anys
Quant paga de imposts cada any a Hazienda?

Quant paga de imposts municipals a l'ajuntament de Capdepera?

Si haguess una bona pression fiscal ja haurian esbucad el hotel per no pagar els imposts corresponents i el solar el regalarian a la zona costera-marítima.

Tenim una hazienda i uns municipis terceromundistas i corruptes.
Valoració:-1menosmas
Per gerret, fa mes de 11 anys
la sol.lució millor seria arribar a un acaord amb les institucions i en sortirien beneficiats tots els propietris inclosos, el edifici té una ferida i el decret Nadal no es la medicina a aplicar pasarà molt de temps fins a fer caixa i la propietat es conscient de tot perqué son intel.legents, cadasquú aplica l´estrategia que més li convé, ja vorem con acaba l´historia del hotel son moll
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris