cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Sebastià Vidal reincideix amb les il·legalitats

L'Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca ha obert un expedient d'infracció a l'exbatle de ses Salines per haver estat partícip d'unes obres il·legals al camp de vol de la Tanca de s'Olivó. També hi estan implicats dos membres de la seva família

L'exbatle de ses Salines Sebastià Vidal (PP) torna a estar embolicat en un nou cas d'infracció urbanística, aquesta vegada per unes naus i una pista asfaltada construïdes sense llicència al camp de vol de la Tanca de s'Olivó, com a propietari dels terrenys amb la seva germana i el seu cunyat.

L'Agència de Disciplina Urbanística del departament de Territori del Consell de Mallorca ha iniciat un expedient d'infracció urbanística al Club de Vol Ultralleuger de ses Salines per haver alçat set naus metàl·liques de 709 metres quadrats en total i haver construït una pista de vol asfaltada de 1.935 metres sense cap tipus de llicència.

L'expedient sancionador s'ha iniciat contra Francisco Nicolau, en qualitat de promotor, i l'exbatle Sebastià Vidal, la seva germana Paula Vidal i el seu cunyat Antoni Bonet com a propietaris dels terrenys on s'ubica l'aeròdrom. Els terrenys foren adquirits fa uns anys per la família Vidal i el cunyat de l'exbatle per després posar-los a disposició del camp de vol.

Suspensió dels usos

A banda de l'expedient d'infracció urbanística, l'Agència de Disciplina Urbanística ordena la suspensió de les obres i usos que s'executen a la parcel·la, tot i que ahir algunes avionetes encara s'enlairaven al camp de vol de la Tanca de s'Olivó.

El promotor, Francisco Nicolau, té ara dos mesos per sol·licitar a l'Ajuntament de ses Salines una llicència d'obres. Després, l'instructor de l'expedient formularà proposta de demolició o reconstrucció dels treballs i una sanció del 5 per cent del volum de l'actuació en cas que es pugui legalitzar.

Espectacle

Amb tot, s'ha de destacar que a l'entrada del camp de vol hi ha un cartell que dóna la benvinguda a l'aeròdrom en què hi figura l'escut de l'Ajuntament de ses Salines. Aquest camp de vol acollia cada any, en temps del govern del PP i quan Sebastià Vidal era batle, un gran espectacle d'acrobàcies d'avions i helicòpters amb motiu de la fira de l'1 de maig. Amb l'arribada a l'Ajuntament de ses Salines del nou equip de govern (PSOE-UM) el 2007, les coses canviaren.

Ara el promotor té un termini de dos mesos per informar de la situació l'Agència de Disciplina Urbanística del departament de Territori del Consell de Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris