cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
18°

Fornés agafa la vara de Muro enmig de polèmica

Després de la discussió entre Amengual (PSOE-Entesa) i Perelló (UM), el nou batle conservador prengué possessió del càrrec visiblement emocionat i il·lusionat per la nova etapa

Muro realitzà ahir el ple en el qual UM havia de passar la batlia a CDM-PP. El candidat Martí Fornés va rebre la vara molt emocionat i amb una gran il·lusió per ser el nou batle, encara que la sessió plenària va estar marcada per la discussió entre el portaveu del PSOE-Entesa, Pere Amengual, i l'exbatle d'UM Jaume Perelló, que era entre el públic.

Amengual va aprofitar el seu torn de paraula per recordar els problemes sorgits entre el pacte UM i PSOE-Entesa que governà el primer any de legislatura i assegurà que "Jaume Perelló no va saber mantenir la seva paraula", per la qual cosa el culpà de la ruptura del pacte.

Cal recordar que el punt més gran de desacord entre les dues formacions fou l'oposició dels nacionalistes a la construcció del golf en els terrenys de Son Bosc.

Després d'esbroncs i crits per part del públic i de Perelló als nacionalistes, el batle accidental, Miquel Barceló, va calmar els ànims i va lliurar la vara al conservador Martí Fornés, a qui digué: "Et farem costat i esperam que siguis un bon batle".

Emoció

El nou primer edil va agrair el suport del seu grup i d'UM, i recordà que "malgrat que fórem la llista més votada, al principi de legislatura no vàrem poder formar part de l'equip de govern. Tot i això, i després de la unió de les dues forces més votades (UM i CDM-PP) durant l'estiu passat, ara som el batle i em pos a la vostra disposició per al que hagueu de menester".

A més, Martí Fornés assegurà que "basaré la meva batlia en els principis de la igualtat, la transparència i l'esforç diari". Afegí que "els mals temps econòmics no ens permetran fer gran inversions al poble, perquè és millor superar l'època d'incertesa que travessam".

El moment més emotiu del ple fou quan el nou batle, Martí Fornés, recordà el president de CDM, Miquel Ramis: "A ell li dec ser avui aquí, perquè diposità tota la seva confiança en mi". Acabà dient que "sens dubte ha estat el millor batle que ha tingut el poble de Muro".

D'altra banda, a l'inici del ple, la nova regidora d'UM, Maria Magdalena Fornés, també jurà el seu càrrec, que ocupa després de la dimissió de Jaume Perelló com a batle i com a regidor de l'Ajuntament de Muro.

Entre el públic assistent a aquest esdeveniment, que omplí tota la sala de plens, cal destacar la presència de Rosa Estaràs i de Pere Rotger, a més d'un gran nombre de batles i portaveus del PP dels diferents municipis de la comarca com Llubí, Sineu, Santa Margalida i sa Pobla.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per makinet, fa mes de 10 anys
Això és el que pens que passarà a Campos.
La dreta local caciquil d'UM entregant la vara de comandament a la dreta general hotelera dels PP, en contra del pacte signat en 2007... Al final el pacte no funcionarà. L'escusa: un camp de golf a son Bosch o a son Baco...
I perquè? Doncs pels interessos particulars del poder econòmic, que controla de manera medieval el poble de Muro i que esclafa els interesos generals del poble, que roman analfabet i arruinat.
A la nostra vila de Campos, ja ha passat això durant anys des del 1979 : els batles de la dreta caciquil: en Mas "Menescal Vinyola", en Roig "Impremta", en Prohens "Nina" i ara el descafeïnat Ginard "Palli$$eta", en combinació amb els homes poderosos del poble, que abans tenien camps de cultiu, vaques, llet, formatge, molins i ara volen pilotades urbanístiques, vendre solars urbans a preu de rústic, hotels, urbanitzacions i clubs nàutics, amb omplint-los de treballadors negres, moros o sudamericans. Menstrestant els campaners, ens ho empassam tot i cada vegada més arruïnats, els creim sense possibilitat de desenvolupar una económia sostenible per a Campos ni pels seus habitants.
Sols ens queda emigrar, acabar dins l'ajuntament fent capades al prohoms o a la llista de l'atur

Valoració:0menosmas
Per ALGEBELI 2, fa mes de 10 anys
NO DURAREU NI SIS MESOS
Valoració:2menosmas
Per ALGEBELI 1, fa mes de 10 anys
ESPER QUE ES NOU BATLE ESTIMI SA SEVA LLENGUA I NO LA CANVII
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris