cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Un lladre anomenat M. Rajoy

L'extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha declarat, aquest passat divendres, davant l'Audiència Nacional espanyola, que tots els ministres de Foment i Medi Ambient dels governs de José Maria Aznar i Mariano Rajoy, tractaven amb donants de la 'caixa b' del PP sobre adjudicacions públiques.

Vés que no fos allà que en Jaume Matas aprengués les pràctiques que, en tornar a la presidència del Govern, va desenvolupar massivament.

Idò ara que Bárcenas ha tornat a ser tan clar, convé recordar que fa més de vuit anys que la Justícia espanyola cerca un lladre anomenat M. Rajoy.

El mes de gener de 2013 es varen destapar allò que avui es coneix com 'els papers de Bárcenas', un registre comptable elaborat per l'extresorer del PP on quedaven anotats els noms dels alts càrrecs del partit que cobraven sobresous amb càrrec a la 'caixa b' del PP. En una de les caselles, apareixia el nom d'un tal M. Rajoy.

En el judici del cas Gürtel, la Fiscalia Anticorrupció va provar que el PP mantenia una 'caixa B' que es nodria de suborns i tràfic d'influències. No obstant això, va restar pendent resoldre el dubte de qui és aquest misteriós M. Rajoy.

De totes maneres, que ni jutges ni fiscals hagin sabut trobar qui és el tal M. Rajoy, no lleva que no es pugui considerar provat que M. Rajoy és un lladre que se'n va dur, pel cap baix, desenes de milers d'euros procedents de suborns i tràfic d'influències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa mes de 2 anys

En canvi, fa una partida de dies, vaig llegir ... "L’advocacia de l’estat espanyol no demanarà presó per a l’ex-president de la Generalitat Jordi Pujol en el judici contra la seva família a l’Audiència espanyola".
.... Com quedam???? .... és o no és el pitjor lladre de l'estat espanyol ???? … A veure si era tot mentida????: … i sa veritat anava per una altra banda.

Valoració:0menosmas
Per Vaja, vaja!, fa mes de 2 anys

Qui devia ser aquest tal M. Rajoy?. Arribaran a aclarir-ho algun dia?

Valoració:2menosmas
Per Sr, fa mes de 2 anys

J.Pujol

Valoració:0menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Està,més clar que l'aigua; tinguent recolçament,a les salas,dels "maçers",que no volen partir,del seu bunker,tot seguira igual; tot està,fermat,i ben fermat,per la gràcia del ferrolano.

Valoració:2menosmas
Per la gent vol ser cega i no vident, fa mes de 2 anys

És que M. Rajoy es referia a un tal Merlí Ra Hoy, res a veure amb el Mariano Rajoy. Ell no hi era per allí.....

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente