muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Tres militants i quatre guardiacivils d'uniforme a la paradeta de Vox

Aquest dissabte dematí ha cridat l'atenció al mercat cobert d'Inca la presència d'una paradeta del partit ultraespanyolista 'Vox' i de la seva sucursal a les Balears, 'Actua'.

Però allò que ha cridat més l'atenció ha estat que la paradeta, atesa per tres militants del partit ultradretà, estava flanquejada per quatre membre de la Guardia Civil vestits d'uniforme.

No sembla que la feina del cos armat hagi de ser el d'estar permanentment vigilant una paradeta a Inca.

La situació, e més a més, es produïa mentre un individu ha insultat, amenaçat i escopit la paradeta de l'ASM a Palma i tot i que el vídeo s'ha fet viral, no consta que la policia l'hagi ni identificat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sac de gemecs, fa mes de 5 anys

Es veu que la guàrdia civil està a les ordres del l'amo de Vox (conegut per tohom). I també la policia municipal i la nacional fent llevar pancartes quan ELL ho diu. A veure quin serà el dia que algú el posarà al seu lloc? Qui és aquest fantasma a qui tothom ha d'obeir?

Valoració:17menosmas
Per Guillem, fa mes de 5 anys

La feina principal encomanada a la G.C. es la defensa del estat espanyol, garantir la seguretat de la ciutadania i l'exercisi de les llibertats democràtiques, es secundari i postureo per quedar bé.

Valoració:22menosmas
Per la escopeta nasioná, fa mes de 5 anys

Dons això, tres militants i quatre guardiacivils.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente