algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Felip VI arruix!

El proper dia 3 d'agost el rei Borbó ha convocat «representants de la societat de les Illes Balears» perquè li vagin a retre vassallatge en una 'recepció' que es farà al Palau de l'Almudàina, actualment ocupat per l'exèrcit espanyol.

Resulta humiliant i, al mateix temps ridícula, tota la cerimònia i parafernàlia que s'organitza, amb la gent acotant el cap o fent reverències davant un personatge que no té altre mèrit que haver estat parit per la dona que es va casar amb l'anterior rei espanyol.

Si ja de per si és un acte estúpid el d'anar a prostrar-se davant el representant dels mals que ens assolen col·lectivament, enguany hi ha més motius perquè els representants de la ciutadania, elegits democràticament, no hi vagin.

A banda de pertànyer a una família de lladres, el Borbó és el cap dels qui mantenen segrestats els polítics catalans, que sí que varen obeir el mandat democràtic sorgit de les urnes. No només això, a més a més, és el cap (i així ho va reivindicar en el seu comunicat televisat de dia 3 d'octubre de 2017) dels que varen apallissar milers de ciutadans que defensaven el dret a vot. Entre els quals, per cert, alguns mallorquins...

Sovint s'argumenta que els representants institucionals han d'assistir a aquesta mena de fandangos perquè «representen no només a una part, sinó a tots els ciutadans», Idò precisament per això, perquè representen a tota la ciutadania i no només a la minoria que creu en supersticions com la monarquia, no hi han d'anar.

I sinó, sempre es pot organitzar una consulta (d'aquestes que tanta al·lèrgia provoquen als monàrquics) sobre si els representants institucionals hi han d'anar o no.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per el poble mana, fa mes de 5 anys

Ves, meam si te fons.

Valoració:4menosmas
Per F.S.B., fa mes de 5 anys

Bon estiu, doÑa Urraca ...fa bona parella amb el rompetechos, personatges entranyables.
Em vaig de vacances amb el que m'han pagat! No hi haurà més repliques.

Valoració:-5menosmas
Per doña urraca, fa mes de 5 anys

@FSB. El mal que ens assola col.lectivament es Ñ. I els venuts com tú.

Valoració:8menosmas
Per F.S.B., fa mes de 5 anys

El "rompetechos" que jo conec si que duia unes bones ulleres, personatge del TEBEO, creat per un español, per cert.

Valoració:-5menosmas
Per Soci de l'OCB, fa mes de 5 anys

En les circumstàncies actuals, qualsevol cosa que, anant al sopar, hom hagués pogut transmetre al rei espanyol no arribaria a la contundència del "discurs" de la cadira buida. Prou de legitimar i confraternitzar amb aquells qui volen destruir el nostre poble i que, contradictòriament, afirmen no reconèixer-lo com a tal.

Valoració:10menosmas
Per rompetechos, fa mes de 5 anys

Que ho dius, per TOTS els paisos que varen somiar enviar espenya a la merda i ho varen aconseguir?. Igual te convé posar-te ulleres.

Valoració:6menosmas
Per F.S.B., fa mes de 5 anys

Els mals que us assolen col·lectivament, són: que els vostres ulls no veuran, mai, coses que voldrien veure

Valoració:-7menosmas
Per manoletin, fa mes de 5 anys

Jajaja, enternecedor!! Vuelve a resultar entretenido esto, se había tornado algo aburrido últimamente, la verdad.

Valoració:-7menosmas
Per el poble mana, fa mes de 5 anys

No te dic que te fa falta es carburo, " el amigo mar??" hahahaaahaha, (el mar ,la mar, hermoso tema para hablar ) ha,ha,ha. Tu representas la mediocritat d'Espanya,tot sol t'empatollas," monolingüe preparao".

Valoració:10menosmas
Per manoletin, fa mes de 5 anys

Menos mal que alguien lo ha aprovechado... Que lo había puesto en bandeja!! :D

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente