nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Fitur 2018

En aquests dies se celebra un any més Fitur a Madrid. Per a molts executius, la Fira Internacional del Turisme és un lloc ideal per fer negoci, tancar acords i signar contractes. D'altres ho aprofiten per conèixer gent i sobretot perquè les reunions estiguin degudament il·lustrades a les xarxes socials.

Els empresaris turístics esperen un altre any de rècord i han anunciat grans inversions en els seus establiments amb una xifra total que supera els 200 milions d'euros. Francina Armengol ha estat molt criticada per haver duplicat l'impost del turisme sostenible en temporada alta, però d'altra banda ha anunciat que el Règim Especial de Balears inclourà incentius fiscals a les inversions hoteleres i desgravacions fiscals per a innovació tecnològica. 

La realitat és que tothom vol viatjar i ningú no està dispost a renunciar-hi. No es pot dir que la propietat privada -tenir un cotxe o una casa- no sigui important, ja que amb els primers símptomes de recuperació econòmica la compravenda d'automòbils s'ha disparat. El que és constatable és que viatjar ja és una demanda irrenunciable sigui quin sigui el pressupost i sense que importi la distància. 

El low cost ha democratitzat el turisme i la gran preocupació ara és saber gestionar els fluxes creixents i que no s'aturaran. 

'Turisme sostenible' ha estat allò que més han repetit els membres del Govern a Fitur. A les paraules diversificació i desestacionalització s'uneixen ara les modes de la segmentació, les experiències i la personalització. La tecnologia cada vegada té un paper més important, així com la innovació. 

De la conveniència o necessitat que Balears tengui presència a Fitur, enguany no hi ha hagut cap queixa. Ni tampoc se sent un clamor contra el tot inclòs, que torna amb força.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.