algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 12.82°
18°

El Gobierno contra la llibertat d'expressió

Anomenaré “govern” al que té consellers, regidors o ministres, que després d'haver-se aprofitat del càrrec d'una manera molt ximple o barroera saben dimitir i anomèn “gobierno” als que només defensen aquesta llengua o una que desconeixen que els devorarà, que es troben aferrats als càrrecs com a pegellides i que com més corruptes són més es vanten de ser transparents i honrats. Doncs aquests del gobierno ara han desenterrat tècniques inquisitorials i franquistes i ataquen el dret a la llibertat d'expressió. Són personatges que bravegen i s'omplen la boca amb la paraula llibertat, però són especialistes a eliminar els drets dels que no pensen com ells, i aquest fet, de trobar persones que no raonen com ho fan ells, fa que els considerin persones deficients, en el meu temps de joventut encara s'utilitzava la paraula subnormals.

Aquesta paraula me l'ha duita a la memòria el líder del PPC, Xavier Garcia Albiol, quan ha manifestat que “des del PP proposam tancar TV3 i tornar-la a obrir amb gent normal que sigui plural”, com si la gent que duu endavant TV3 ara fos subnormal singular. A part de si els treballadors de TV3 duien el Sr. Garcia als tribunals o no, tothom que veu TV3 sap que és un model d'objectivitat, que no es casa amb ningú, ni amb els independentistes, ni amb els espanyolistes, ni amb cap partit. I això li fan pagar car, que no faci el joc als que no saben perdre i que guanyen sempre utilitzant qualsevol art. Només el fet que els treballadors de TV3 no siguin submisos i no se sotmetin al seu poder, fa que els considerin no normals i els vulguin substituir per personatges normals, que es veu que Espanya n'és plena, encara que al Principat n'hi ha molts menys. És que els principatins no ho són gens... de normals. Uns els diran subnormals i els altres els diran bojos, alguna encara s'atrevirà a dir-los “mamarrachos”. Com que Albiol troba que no és normal que al Principat hi hagi tants d'independentistes, acusarà TV3  de ser-ne la fàbrica. Allà s'han fabricat. Ara a cercar un fiscal i un jutge normals que s'ho creguin i comencin a tancar gent no normal.

Sembla que el PSOE -qui ho havia de dir-  va salvar pels pèls la intervenció per part del PP de TV3.Això ha fet que sorgeixi un baró socialista quasi de la tomba, un tal Alfonso Guerra, que va ser vicepresident del Gobierno, i que va col·locar un germà seu en un lloc on podia usar i abusar de diferents corrupteles de les quals va ser acusat, I que el poder judicial, massa unit al poder executiu, es va encarregar d'exonerar-lo. Doncs aquest personatge normal ha acusat Mariano Rajoy de no haver controlat “una televisió vergonyosament sectària del nacionalisme, que seguirà falsejant la realitat en la campanya electoral”. Aquest normal és incapaç d'usar un sol argument contra TV3, que digui un sol exemple de falsejament de la realitat. No en té ni un, per això no els usa, però serà considerat com una persona normal.  

La Junta Electoral, integrada segurament per gent normal, ha fet cas de les denúncies de Ciudadanos, que no saben fer res més, ha estat animada a convertir-se en la Inquisició del segle XXI, ja que han prohibit paraules i expressions. No es pot usar idò: “president Puigdemont”, “consellers empresonats”, “consellers a l'exili”, “presos polítics”, vicepresident Junqueras”, etc. No fos cas que la gent els consideràs encara ocupant els càrrecs polítics o no permetent que durant el seu govern hi hagi hagut presos polítics, ja que és una gran vergonya, però realment l'únic que fan és atacar un dels principals drets humans com és el de la llibertat d'expressió. En canvi, jo pens que són exemples de manual universitari sobre la privació de la llibertat d'expressió, i aquesta vergonya apareixerà en els llibres d'història de la humanitat.

Com és possible que el partit més votat a Espanya ho sigui quan restringeix o anul·la el dret a expressar les idees i els pensaments sense cap tipus de censura? Com pot ser que acusin l'única TV que ha estat premiada contínuament per la seva manera d'informar i per la seva objectivitat de no tenir gent normal al seu servei i que només serveixi als interessos independentistes? Serà que és una i l'única que no han pogut obligar a fer el que ells (els del PP) manaven? Serà que els seus votants no necessiten expressar-se i per això no donen llibertat a aquest dret tan fonamental?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿, fa mes de 6 anys

¿Pero que diu aquest homo?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente