cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

República catalana versus 155

Aquestes properes hores han de passar dos fets transcendentals per a Catalunya i també per a la resta de Països Catalans i la resta d'Europa.

D'un costat, el Parlament de Catalunya ha de proclamar la República catalana i això serà una fita històrica per als catalans i també per a totes les persones del Món que creuen de veritat en la Llibertat.

D'altra banda, el Senat espanyol decretarà la dissolució de l'autogovern de Catalunya en un episodi digne de figurar en els llibres d'història al costat de l'autocop d'estat d'Erdogan a Turquia o dels intents de frenar la dissolució de Iugoslàvia per part dels dirigents serbis.

De cada un d'aquests fets en parlarem llargament.

Ara només volem apuntar que sembla evident que el Govern català no té prou força per implementar la república a tot el territori del Principat de manera absoluta.

Però també resulta indiscutible que el govern de Rajoy no té capacitat per implementar els seus plans invasors. I molt manco en sis mesos. Pot emprar molta força bruta, però (per emprar un exemple recent i proper) recordau que Bauzá, en quatre anys, va ser incapaç d'implementar el seu pla d'extermini del català a Balears, ara imaginau-vos com de difícil serà al Principat on la resistència serà més gran.

El poble català (no sense patiment) decidirà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sigo soñando, fa mes de 6 anys

Parece mentira que con la edad que manejas, todavía te duerman con cuentos de hadas. Confundes la realidad con sueños imposibles. Por ejemplo: no has dicho ni pio de las más de 1.300 empresas que cambian de domicilio fiscal. Y es solo el principio.

A los que viven con ideas preconcebidas, es prácticamente imposible hacerles ver lo que de verdad ocurre y lo que presuntamente vendrá.

Disfrútalo.

Valoració:0menosmas
Per nirvis, fa mes de 6 anys

Què passaràaa!??!?!?!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente