nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Voleu eleccions autonòmiques?

Malgrat que el Govern de la Generalitat de Catalunya manté el full de ruta autodeterminista, PP, Ciudadanos i PSC han repetit fins a la sacietat, com si repetint-ho moltes vegades ho fessin més possible, que Catalunya s'encamina cap a unes noves eleccions autonòmiques.

I, ves per on, sí que hi ha una possibilitat que es convoquin eleccions autonòmiques amb una certa proximitat.

Puigdemont s'ha compromès a que si en el referèndum de l'1 d¡octubre guanya el NO, convocarà immediatament eleccions autonòmiques.

Ja que les forces unionistes s'han arrogat, també fins a la sacietat, la representació de la majoria de ciutadans de Catalunya, ho tenen molt fàcil. En comptes d'apel·lar a l'amenaça permanent o a una interpretació restrictiva de la legalitat, que cridin aquesta majoria ciutadana que diuen representar a participar en el referèndum. Que el guanyin i tendran immediatament eleccions autonòmiques.

A veure si Arrimadas, Iceta i el jugador de bàsquet tenen el que s'ha de tenir per fer-ho.

És a dir, la majoria de vots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ramon Ribera, fa mes de 6 anys

Catalunya és dels catalans! (continental)
Per molt que a les espanyes no ho vulguin entendre, això es una evidència com deia aquell, aquí i a la República Popular de la Xina...
I si això es pogués aturar de qualque manera, que no veig com, passaria que per la resta del temps, cada votació, sigui autòmica, municipal, estatal o europea, seria considerada un referèndum pels partits indedpendentistes i en la votació que hi hagués una majoria de vots independentistes, es faria una Declaració Unilateral d'Independència.
I alerta! que aquest principi serà de vigència per Mallorca!, Que Madrid no faci res contra Mallorca, de moment la Susana Diaz pagant matrícules universitàries als andaluços ja ens va fent la campanya entre les famílies mallorquines que hauran de pagar matrícules universitàries aquest proper novembre... 1-O. (109 dies!)

Valoració:-3menosmas
Per kid, fa mes de 6 anys

La valentia de Puigdemont desarma l´unionisme dels feixistes. Clar no ?
Això va de veres !

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente