algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

Visca Mallorca lliure! (modèstia a part)

Visca Mallorca lliure! és el crit històric, la divisa que uneix les persones i col·lectius que treballen amb l'objectiu de fer de Mallorca un país de gent lliure i feliç.

Avui vespre, a les vuit, a La Tertúlia Cafè Teatre (Carrer d'Ausiàs March, 19, Palma) farem la presentació del llibre titulat 'Visca Mallorca lliure!', presentació que comptarà amb la participació de Damià Pons, sens dubte, qui coneix millor la història del mallorquinisme polític, corrent de pensament en el qual pretén inscriure's el volum.

El mallorquinisme polític, des dels seus inicis, ha cercat sempre un encaix entre els territoris històrics dels Països Catalans i ha proposat el màxim d'autogovern. Des del meu modest punt de vista, ha arribat el moment de proposar un encaix possible amb la resta de Nació, des de la lliure determinació, això sí. I ha arribat el moment d'apostar per la independència.

Aquells que proclamam que «Espanya no té remei», hem de ser capaços de proposar alternatives. Continuar insistint en reformar Espanya és un engany. No cercar un projecte alternatiu és deixadesa.

Ha arribat el moment de proposar la construcció d'una república al servei dels ciutadans i ciutadanes de Mallorca, confederada amb la resta de territoris de la Nació Catalana.

Ha arribat el moment de posar messions per un projecte que té moltes dificultats, però que pot servir per fer de Mallorca el millor país del món.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mariner, fa mes de 6 anys

Es prou clar que EspaÑa no té remei, però encara és pitjor que les persones que podrien posar-hi, tampoc estan per aquesta feina.
Un desgavell de corrupció que no pot continuar.

Valoració:1menosmas
Per Jaume, fa mes de 6 anys

Vols dir que en Damià Pons s'apunta a la idea de la independència i els PPCC...Interessant.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente