muy nuboso
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

El Procés, el referèndum, Forcadell i el Barça

Els episodis del 'Procés' que hem viscut aquests darrers dies confirmen tres tendències: l'Estat espanyol aposta únicament per la via judicial-repressiva; l'actitud valenta i (massa) prudent del lideratge sobiranista serveix per continuar sumant suports al sía la independència i els focus internacionals continuen encesos i en direcció al que passa a Catalunya.

Aquest dilluns la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i la secretària primera de la mesa, Anna Simó, foren sotmeses a unes diligències que tenen a veure poc amb qüestions jurídiques i tenen molt a veure amb advertències político-repressives. Aquests propers dies continuaran les diligències contra altres membres de la Mesa del Parlament de Catalunya pel sol fet d'haver permès un debat sobre el referèndum. Com si als parlaments del món no s'hagués debatut de qüestions més il·legals i, segur, més perilloses.

L'opinió pública mundial ha parlat aquests dies del Procés català, també per la declaració de Forcadell, però, sobretot, perquè mitjans diversos de tot el món s’han fet ressò del suport del FC Barcelona al referèndum d’independència.

Mentre el món escolta, l'Estat espanyol fa parlar els jutges. Forcadell declara: «Continuarem alçats amb la tranquil·litat de complir les nostres funcions. Parlar, debatre i votar no són un delicte. No ens doblegarem a la voluntat censora d’aquells que volen coartar un debat democràtic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mare superiora, fa mes de 6 anys

la veritat que el barça amb els seus darrers peesidents pendents de judici ... dona el perfil de la resta.d'actors implicats al procés

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente