nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

L'Ajuntament de Muro compra entrades perquè els funcionaris vagin als toros

El diari Ultima Hora ha destapat que l'Ajuntament de Muro va comprar 400 entrades, amb doblers públics, per a la correguda de toros celebrada el passat 19 de juny, amb motiu de les festes patronals de Sant Joan. Les entrades varen costar al Consistori 10.000 euros a les arques municipals.

El batle, Martí Fornés, va explicar que el Consistori va adquirir les entrades per obsequiar als treballadors municipals públics. El batle va recordar que el Consistori compra entrades des de fa anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

Això ès una misèria, 10.000 euros!

Qualsevol poble, ciutat, comunitat, estat regala llocs de treball a immigrants extracomunitaris, places escolars, drets de asistència sanitària, etc. etc. per bilions de euros, o si ho vol dir de altra manera més 16.000 euros per individu cada any.

Valoració:-1menosmas
Per Un d'allà, fa mes de 7 anys

Cultura, "gastos varios", entreteniment d'alt nivell... Aquestos individus poden justificar aquesta despesa injustificable de moltes formes.

10.000 € d'entrades, deu mil, 10 mil... en entrades per als toros. Els murers reconeixen el seu batle després d'aquesta barbaritat?

Valoració:1menosmas
Per ja ho val, fa mes de 7 anys

Bona excusa per a la malversació de fons públics, " ja fa anys que ho fem".

Valoració:1menosmas
Per Banyeta, fa mes de 7 anys

Vaja exemple!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente