algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Dimiteixi, senyor Antoni Camps Casasnovas!

Vostè, com a membre del Parlament de les Illes Balears i com a  un dels representants de la ciutadania d’aquestes illes té  uns deures ineludibles de servei públic cap a aquesta. Es tracta de dur la veu i el vot sobre els temes, dubtes, projectes, millores, etc, en benefici del nostre poble.  És una feina que no té horaris (ves per on, com els docents, que moltes vegades hem de renunciar als caps de setmana i horabaixes per poder preparar i corregir el treball de classe), difícil i sacrificada (quina coincidència! la nostra feina com a docents  també és així; jo he ensenyat a classes massificades on faltaven mestres de reforç), però al cap i a la fi gratificant perquè es tracta de dur endavant el país treballant mitjançant la democràcia (puc dir que la feina dels docents també és molt agraïda, arribes a estimar els nins i que ells t’estimin gràcies a la feina ben feta en la que has invertit hores i hores fora de l’horari lectiu per poder fer unes classes en condicions i profitoses pels infants) .

I sobretot la seva feina és difícil perquè no només es tracta d’opinar i votar, sinó també de contrastar opinions, comprovar-les, saber escoltar,  saber rebatre arguments de forma lògica i contrastada i sobretot actuar amb ÈTICA.  Ho escriuré una altra vegada:

TOTS ELS PARLAMENTARIS I ELS MEMBRES DEL GOVERN HAN D’ACTUAR AMB ÈTICA. FINS I TOT TÉ UN NOM; S’ANOMENA ÈTICA PARLAMENTARIA.

Al marge de les opinions que pugui tenir un parlamentari del PP sobre el TIL (encara que no m’agradin i siguin antipedagògiques, són democràtiques) és totalment inadmissible la seva actitud. NO ES POT AMENAÇAR AMB MENTIDES I FALSETATS  DES DEL PARLAMENT AL COL·LECTIU DE DOCENTS D’UN PAIS AMB LES AFIRMACIONS QUE VOSTÈ VA EXPRESSAR  ALS MEDIS DE COMUNICACIÓ :”Lo positivo de esta huelga es que sabremos con nombres y apellidos, quienes estan preocupados por el futuro de nestros hijos, y quienes, por el contrario,  juegan con los alumnos para conseguir objetivos políticos.”

 I SOBRETOT, AMENAÇAR AMB LLISTES NEGRES NO TÉ CABUDA EN LA NOSTRA DEMOCRÀCIA!

DIMITEIXI, SURTI DE LES NOSTRES  INSTITUCIONS PARLAMENTÀRIES I DEDIQUI’S A ALTRES FEINES, PERÒ NO COM A REPRESENTANT DELS CIUTADANS. LI HO MANA UN CONCEPTE MOLT IMPORTANT: L’ÈTICA!

SIGNAT: Jordi Sastre Cursach, mestre d’anglès a l’escola pública a Eivissa i Mallorca des de fa més de 5 cursos, en vaga legal i sense sou, que anirà a la manifestació d’aquest diumenge i número 30.001 en la seva llista negra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bernadet, fa mes de 10 anys

Antoni Camps es pensava que al terrorisme catalanista se li pot plantar cara i sortir-ne indemne.
No estàs tot sol, Antoni. Endavant i fora por, que a tots els porcs els arriba el Sant Martí.

Valoració:0menosmas
Per Mateu Planas, fa mes de 10 anys

"Lo positivo de esta huelga es que sabremos con nombres y apellidos, quienes estan preocupados por el futuro de nuestros hijos, y quienes, por el contrario, juegan con los alumnos para conseguir objetivos políticos.” Miri Sr. Camps, justament això és el que pensam tots els que van de verd i els que com jo fins ara erem silenciosos i que vostè ens ha fet manifestar-nos.
Ara ja sabem prou qui no està preocupat pels nostres fills sinó per la seva cadira, únic objectiu politic de vostè i la resta dels 34 diputats del seu dictador partit.
Vostè que va estudiar a Barcelona, que fa de periodista sense coneixements acdèmics (usurpant la feina de graduats), vostè que es va prestar a fer el paperillo amb n'Alemany, Matas i Cía, vostè que només ens ha mostrat la seva vehemència i res més... com és digna a parlar de llistes... Bé per la meva part he tret la part positiva m'he fixat bé aquí no haig de votar en la vida mia.

Valoració:2menosmas
Per Ramon Sagrera, fa mes de 10 anys

Per dimitir s'ha de tenir vergonya i aquest personatge només té mala llet i dolentia.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente