algo de nubes
  • Màx: 19.34°
  • Mín: 12.82°
19°

Protesta a la farmàcia

Els padrins i padrines flauta protagonitzaren dimecres una altra protesta davant la farmàcia del president del Govern, allà, al camí de Son Frau de Marratxí. La indignació va en augment. Fa unes setmanes es va saber que l'any passat, quan el titular de l'apotecaria ja era l'amo del Consolat, el seu establiment facturà el doble que la mitjana de la resta just per receptes de la tercera edat. Allò és una mina. Bauzá era tinent de batle d'Urbanisme de Marratxí quan s'aprovà fer la residència per a majors de Son Carbonell, a uns pocs centenars de metres del seu portal. L'Ajuntament cedí el solar, el president Matas els doblers per fer-la i una empresa privada es va fer càrrec de la gestió d'aquesta residència i d'altres escampades arreu de Mallorca. Son Carbonell s'inaugurà quan Bauzá era ja batle, mantenia la regidoria d'Urbanisme, cobrava dedicació exclusiva de l'Ajuntament, feia feina a la farmàcia sense designar substitut durant un bon període de temps, i a sobre els inspectors de la Conselleria el trobaren fent obres dins l'apotecaria sense el pertinent permís. Una altra vegada justificà una absència al·legant que tenia hora al dentista. Està clar que aquest Bauzá se les sap totes. La seva farmàcia va com un coet facturant receptes de la tercera edat; diuen que la venda d'aparells d'ortopèdia és un altra dels seus gran èxits, i a sobre cobra dedicació exclusiva de totes les institucions que trepitja.

No és estrany que els padrins flauta estiguin indignats. Segur que si Rajoy aprova una retallada a les pensions, Bauzá s'hi sumarà entusiasmat. Tanmateix, sap que els padrins, necessitats de medicaments, acabaran passant pel camí de Son Frau cobrin menys o no.

N'hi ha que són uns artistes a l'hora de percebre recursos públics. Ha aconseguit que una farmàcia arraconada darrera el Mesón Tío Pepe sigui una de les més rendibles. I tots els altres callen perquè ell, com a president, és el que paga les receptes al Col·legi d'Apotecaris.

Mentre, l'esquerra continua endavant amb el contenciós en els tribunals per declarar el president incompatible.

Però no tenen cap pressa ni una. Veuen tant clar que acabarà inhabilitat pel TSJIB que volen que sigui el més a prop possible de les pròximes eleccions. No volen que el PP tengui temps de llançar un altre líder. Aquest ja els va bé. El veuen perfecte per a recuperar el poder el 2015.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per merlí, fa mes de 10 anys

Rodrigo de Santos equival a Bauzà Diaz de la Gomina. Recordau les seves paraules a una revista de Madrid el 2011: "Yo soy madrileño, mi madre es madrileña y mi padre un músico militar mallorquín". És insuperable!

Valoració:4menosmas
Per Reguitzereta, fa mes de 10 anys

El president engominat sempre tendrà un magatzem ple de paracetamol per atenuar les conseqüències del seu comportament.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente