algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
21°

No vagi per dit

"La llengua no serà problema"
Al dinar que compartiren José Ramón Bauzá i Josep Melià divendres a l'hotel Valparaíso, el líder d'UM va obtenir una garantia per part de Bauzá: "En el cas que haguem de pactar després de les pròximes eleccions, la llengua no serà un problema". Això significa que no es tocarà ni la Llei de normalització lingüística ni el Decret de mínims a l'educació.

Miquel Munar, candidat a Palma?
Hi torna a haver molts de rumors en el sentit que Miquel Munar podria ser el candidat d'UM a la batlia de Palma. També l'actual regidor Marc González té possibilitats de ser-ho. Tot està subjecte a si finalment Miquel Àngel Grimalt és desimputat i pot ser el candidat d'aquest partit al Consell.

Melià i Huguet, amb Artur Mas
Tant el president d'UM, Josep Melià, com el d'Entesa per Mallorca, Biel Huguet, estaran avui devora Artur Mas, líder de CiU, que avui vespre es pot convertir en guanyador de les eleccions catalanes i pràcticament president electe. Ahir esperaven una gran victòria dels convergents i ja es trobaven a Barcelona. Melià està obertament amb CiU, mentre que Huguet aposta per l'entesa de diferents formacions nacionalistes.

Pressions sobre Zapatero?
S'estenen els comentaris en el sentit que si avui el PSC de José Montilla obté uns mals resultats, a partir de la setmana que ve es podrien multiplicar les pressions sobre Zapatero des de les files socialistes de tot l'Estat perquè convoqui eleccions generals com més aviat millor. Creix el temor que les autonòmiques i locals del pròxim maig es converteixin en un vot de càstig contra la Moncloa, la qual cosa podria fer molt de mal al conjunt del PSOE. L'única manera d'evitar-ho seria que abans hi hagués les generals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Nasser, fa mes de 11 anys

Més li valdria a en Melià fer es comptes per ca seva...

Valoració:1menosmas
Per Robin, fa mes de 11 anys

Dons a Miquel Munar no se l'ha vist a cap reunió de la gent de Palma des de que està per UM. Serà que algú vol imposar un candidat?

Valoració:4menosmas
Per eme, fa mes de 11 anys

En Balafia creu reconéixer els comportaments de sa mare.

Valoració:0menosmas
Per guideta, fa mes de 11 anys

Vaja quin maleducat que tenim per aquí, Joan de Balàfia.

Valoració:15menosmas
Per Marta, fa mes de 11 anys

Joan de Balàfia,
Tan pocs arguments tens que has de recórrer als insults? Realment el teu comentari et retrata.

Valoració:17menosmas
Per Un d'Entesa, fa mes de 11 anys

Esquerra acumula infinitat d'errors, tant a Catalunya com a Mallorca, i així els va, gran castanya d'en Puigcercós i ben tot sols per aquí.

I encara escriuen aquí fent-se passar per militants d'Entesa. Lamentable, però recullen el que sembren i per això ningú confia amb ells ni se'ls creu.

Valoració:9menosmas
Per Visca Mallorca!, fa mes de 11 anys

Entesa estam entre Convergència i Esquerra, compartim coses amb els dos, i feim comptes que segueixi essent així.

Valoració:-4menosmas
Per jerònia sasstre, fa mes de 11 anys

què pactven? el concurs d'ib3, potser?

Valoració:1menosmas
Per Xesca, fa mes de 11 anys

Bernard,
1) Que UM torni al Parlament NO és gens improbable, per sort.

2) L'estratègia del pp la coneix tothom que tengui dos dits de front. Per tant, Josep Melià i els seus també.

3) Feijoo i el pp gallec obtingueren la majoria absoluta, que és el que hem d'evitar i, per tant, no tudar el vot.

4) El que hauria de fer UM és assegurar-se també que el pp, en campanya, no jugarà amb la llengua catalana de manera barroera. Certes postures fan que els pactes siguin després difícils i/o impossibles. A més, són absolutament irresponsables.

5) Melià pare era espavilat com el fill. El tests semblen a les olles i aquest cas ho confirma.

6) Avui a Catalunya el nacionalisme no espanyol té una bona perspectiva i així hauríem de poder celebrar-ho anit. Per un costat, sembla que és l'hora de Mas i els seus. Per un altre, els independentistes tristament han estat incapaços d'arribar a un acord, però qualque notícia bona hi haurà per aquest costat. El càstig dels electors a ERc serà notícia bona, se l'han guanyat a pols. La democràcia és així.

7) Passem un bon diumenge tots plegats.

Valoració:9menosmas
Per militant d'Entesa, fa mes de 11 anys

Huguet hauria d'anar a fer el seguiment amb Esquerra que es amb qui tenim una coalició i un eurodiputat. De cada vegada tenen mes rao els d'Esquerra quan diuen que els varem emplear perquè mos pagassin la campanya. Huguet s'ha equivocat d'amics i d'estratègia.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente