algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Antich obre camins a Panamà

El fet que el president Antich i una àmplia delegació balear es trobin a Panamà per signar un conveni de col·laboració amb les autoritats d'aquest estat que permeti crear una extensió del centre de Microsoft de tecnologia turística connectat amb el ja existent a Palma s'ha de valorar com una gran passa de futur i d'expansió del coneixement i la formació dels illencs. Les Balears s'han d'obrir. Dins un món tan canviant i complex com l'actual, si el país es tanca dins ell mateix s'anirà esmorteint amb el pas del temps i perdrà qualsevol capacitat de lideratge. Antich ho ha entès.

La presència de les noves tecnologies balears lligades al turisme a Panamà, terra caribenya, d'una gran situació estratègica, amb futur turístic i a la vegada reconegut centre financer internacional amb una gran relació amb els Estats Units és una passa molt intel·ligent. Els balears han de penetrar a partir dels seus coneixements allà on els sigui més rendible a mitjan termini. Aquest n'és un exemple. I això és el que ha de fer la iniciativa pública.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 13 anys
Tecnologia turística. I no basta que siga simplement tecnologia?
Valoració:2menosmas
Per Primer nosaltres, fa mes de 13 anys
I que no valdria més que obrissin camins a Mallorca? No camins per a que vengui més gent, que n'hi ha de sobra, a l'illa, sinó camins per a facilitar la vida dels illencs, sobre tot d'aquells que ho passen més malament.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente