algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

No vagi per dit

Continua la processó
Ahir dematí hi tornava a haver molts de ciutadans aturats i mirant la façana manierista del carrer de les Carasses de Palma, on té el casal pairal Jaume Matas. En comenten que era un flux constant, de vegades més clar, de vegades més espès, de persones. La processó ciutadana es perllongà tot el dematí. N'hi va haver que hi feren fotos.

L'ascens de María José Rodríguez
Des de la seva victòria a UM-Calvià, continua l'ascens de María José Rodríguez. Ara ha estat designada pel seu partit com a membre del consell d'administració de Televisió de Mallorca, en substitució de Buils.

El nomenament de Rafel Bosch
Sectors centristes del PP valoren com "un bon senyal" el nomenament del professor Rafel Bosch com a responsable de la sectorial d'Educació d'aquest partit. Bosch, que en el passat va ser alt càrrec del Govern, s'ha mostrat sempre com una persona sensible amb el català i partidari de la normalització lingüística. Bosch, juntament amb altres dirigents, ve a compensar la presència d'ultraespanyolistes com Carlos Delgado.

Ànims dins el Diplomàtic
Un dirigent d'esquerres que es trobava, ahir dematí, dins el bar Diplomàtic de Palma va veure que un canonge de la Seu s'acostava per l'esquena a un líder del PP, li donava dos copets i, quan aquest es girà, li digué: "Estam amb vosaltres". El dirigent d'esquerres no pogué entendre a què es referia el canonge, però contà l'anècdota pertot arreu.

Mathias Kühn torna a l''Hola!
L'empresari Mathias Kühn, actual company sentimental de la vedette Norma Duval, ocupa planes i planes del darrer exemplar de la revista del cor per exel·lència, l' 'Hola!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 13 anys
El 36 ja hi estava amb la dreta mes cavernicola, no evolucionen i segueixen traint la paraula de Jesús o la prostituiexen per eser sempra a prop dels poderosos i dels explotadors dels mes febles. Ja hem vist el que fan amb els pederastes, els amaguen sota la catifa com fan les criades brutes amb la bruticia. Si Deu existis o no fos mut per ventura bramaria de ben de veres. Ells son el sepulcre blanquexat dels evangelis. No sé com encara hi ha ningú que pugui creura amb tanta paraula buida i amb tants ejemples vergonyosos i nefastes. Qui pot creura que son la paraula de Jesus si no es nega l'evidencia?
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 13 anys
Si la església està amb el PP és la mostra palpable de la inexistència del Déu que pregonen. Jesús MAI hagués estat al costat del PP.

En Rafel Bosch no compensa res, la unió Bauzà, Rodriguez i Delgado és in-compensable.
Valoració:3menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 13 anys
Esteis segurs que Mathias Kühn viu de vendre finques ?
Valoració:1menosmas
Per Angelet, fa mes de 13 anys
Si. Ja fa estona que sabem amb qui està l'Església. Amb en Rodrigo de los Demonios. Que no se queixin si de cada vegada hi ha menys gent a combregar.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente