nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

No vagi per dit

Debat dins Esquerra
La possibilitat que la crisi del Consell de Mallorca es resolgués amb la sortida d'alguns consellers motivà un cert debat dins Esquerra Republicana fa uns dies. S'ha de pensar que el seu líder, Joan Lladó, és el conseller d'Interior i, si hi hagués canvis, probablement ell se n'hauria d'anar. Aquesta és la diferència amb altres partits, en què els números u no es veurien tocats per la remodelació. Tanmateix, tot apunta que la solució final va per un altre camí sense que hi hagi canvis de consellers...

Funcionari del Consell
La persona de 63 anys que patí un suposat conflicte lingüístic el passat 9 d'agost a Palma en una fregada que va tenir amb un subinspector de Policia és un funcionari del Consell de Mallorca. Sembla que aquest ciutadà, que anava en moto i contestà en català quan va ser aturat, fou detingut i conduït a la comissaria suposadament acusat d'obstruir el trànsit. Està previst que dimecres aquest empleat del Consell s'entrevisti amb membres de l'OCB.

Reunió Bauzá-Fiol-Rodríguez
Dins el PP es dóna per fet que aquesta setmana es produirà la reunió del president José Ramón Bauzá amb Francesc Fiol i José María Rodríguez, aspirants a presidir Palma. Ara bé, en ambients rodriguistes asseguren que "no és gens segur" que Rodríguez vagi a aquesta trobada. "Només ho farà si veu que no li faran l'abraçada de l'ós", afirmen persones que l'aprecien molt. Rodríguez és un moix vell que només s'asseu quan té alguna cosa a guanyar.

Manca de places per a bicis
Cort ha fet una gran campanya per animar els ciutadans a anar en bicicleta, però els que ho fan després es troben que hi ha pocs llocs habilitats per deixar els aparells. Només queden, de moment, els fanals...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miguel, fa mes de 14 anys
Y no se os ha ocurrido que a lo mejor fuese porque estaba obstaculizando en un día en que no se podía transitar por allí porque fueron los atentados. De verdad que la OCB es cada díamás absurda. Espérate que no vaya a retirar mi dinero hablando en catalán, me digan que no me dan porque no tengo fondos y denuncie al Santander por "fascistas" ya que no me han dado mi dinero! Obviamente yo no soy catalanista, pero creo que estas actitudes, por lo que sé por amigos que lo son, solo os desprestigian.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente