nubes dispersas
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 12.03°
16°

No vagi per dit

La foto de Pepote
Com informàrem fa uns dies, els actuals responsables del Palma Arena tenen previst penjar fotos dels més destacats esportistes de les Balears, inclòs Pepote Ballester. No obstant això, sembla que pel que fa a Pepote s'ho estan repensant i esperaran a veure com acaba l'escàndol abans de preservar la memòria del medallista olímpic. De tota manera, no hi ha cap decisió presa.

La Real, símbol històric
Un cop que hagi quedat definitivament legalitzat l'hospital de Son Espases per una llei que s'aprovarà en lectura única en el Parlament (és a dir, en un sol dia), arribarà l'hora del monestir de la Real, que serà convertit en símbol de la història de Mallorca. S'hi faran importants inversions tant a dins com a l'entorn i es recordarà que allà hi va establir el campament el rei en Jaume abans de l'assalt a Madina Mayurqa. Això també beneficiarà tota la barriada i servirà de contrapunt a la presència del centre hospitalari.

Rodríguez no afluixa
El diputat del PP José María Rodríguez no afluixa en el seu intent d'obtenir de bell nou el control pràcticament absolut del partit a Palma. La seva gent és tot el dia per la seu i els moviments a les barriades són molt intensos. I això que a la seu del carrer Génova de Madrid no el poden veure ni en pintura i ja no saben què fer per llevar-lo d'enmig a les bones.

UPyD i el PP balear
Dins el PP balear hi ha a hores d'ara "moltíssima tranquil·litat" respecte d'UPyD, el partit de Rosa Díez. "Pot ser que aquí tinguin uns quants seguidors, però a la Península han entrat en crisi a moltes bandes perquè no tenen una ideologia definida. Segur que aquí els passarà el mateix", diuen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Arnau de Santacília, es qui defensam que a sa nostra terra sa vida es faça en català no som nacionalistes, som nacionals. Si en Martin Luther King no era racista naltros tampoc som nacionalistes, es nacionalistes són ells
Valoració:4menosmas
Per Arnau de Santacília, fa mes de 14 anys
UPyD, igualment com Ciutadans, són partits mediocres abocats al fracàs, ja que han nascut únicament i exclusivament per complir una única idea. Aquesta solució és bona en temps de crispació per rapinya quatre vots, però a la llarga la gent es tem que no hi ha res pus. Què serien Ciutadans i UPyD si els llevàssim l'atac contra el català i contra els nacionalismes que no siguin espanyolistes?
Valoració:5menosmas
Per Arnau de Santacília, fa mes de 14 anys
Qui m'ho havia de dir, que des de dBalears ara se'ns intenti convèncer que cal acabar l'hospital. Tan en contra que hi estàveu... i ara ho voleu maquillar. S'hi faci el que s'hi faci, serà un bunyolarro. L'hospital de Son Espases es veu des de quilòmetres enfora i no hi ha manera de tapar-lo. Quin entorn rural s'ha de protegir, si gairebé no queda camp en aquella zona?
Valoració:0menosmas
Per Carles, fa mes de 14 anys
A la Real tambè s'ha de respectar la justicia. Esteim a un estat de dret, se suposa.
Valoració:2menosmas
Per Joan P, fa mes de 14 anys
Fer lleis per imcumplir sentenciies no es legal. Politica de RODILLO.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente