algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
13°

De vergonya

L'equip de Calvo, amb el seguidisme del Bloc i UM, pren decisions sense miraments sobre el futur urbanístic de Palma

Hi ha dos fets preocupants en la remodelació de la façana marítima i del Polígon de Llevant que PSOE, Bloc i UM aprovaran la setmana que ve. El primer és l’impacte ambiental i paisatgístic de tots els edificis que s’hi construiran, principalment del palau de congressos.

El segon és la precipitació amb la qual actua l’equip d’Aina Calvo per aprovar projectes que la regidora d’Urbanisme, Iolanda Garví, ha reconegut que serien "nuls de ple dret". I ho continuarien sent, afirmam des d’aquest diari, si Garví mateix no hagués forçat, burlat i en darrer extrem modificat sense miraments la normativa vigent.

Aquesta manera insolent de decidir el futur de la ciutat està secundada pel seguidisme del Bloc i d’UM. Resulta sorprenent que tots ells dediquin tants d’esforços a la Palma més exclusiva mentre que no consta què fan per solucionar els problemes de massificació, trànsit, aparcament i manteniment dels carrers de l’Eixample.

Tothom entendria la política d’aquest equip de govern si la fes el PP. L’evidència no es pot dissimular ni amb "carrils bici", ni amb la retirada de creus o noms de carrers, ni amb les activitats progres que organitza el regidor Grosske.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Sebel·lí, fa mes de 15 anys
L'urbanisme -per anomenar-ho de qualque manera- és tan deplorable i fa tants d'anys, que ja no vendrà d'una façana marítima o dues.
L'edifici de GESA és una mostra de l'arquitectura que es podia haver fet si els interessos especulatius no haguessin estat l'única referència per als ajuntaments de tot color.
Ja tremol pel Palau de Congressos. Record que l'arquitecte -crec que era basc- explicava que hi entraria molta llum. Llum, en una illa on el sol socorra el cul a les llebres, la majoria de mesos de l'any. Això sí que són animalades!
Valoració:0menosmas
Per carolina, fa mes de 15 anys
Me habían hablado de este editorial que era muy duro, pero lo encuentro blando cuando esta política la hace un ayuntamiento de izquierdas. ¿Cuando pensaran estos politicos que también hay vida en el extraradio? Gracias por publicarlo.
Valoració:-3menosmas
Per fogater, fa mes de 15 anys
Jo també pens que si continuau pel aquest camí la cagareu.
Valoració:3menosmas
Per Pedro Sierra, fa mes de 15 anys
Ja tenim a Don Pedro emprenyat!! Els posibles errors del Govern Municipal s´amplificaràn al màxim a partir d´ara. Campanya de desprestigi pura i dura. Periodisme d´alta volada. Si senyor!!
Valoració:-1menosmas
Per joan, fa mes de 15 anys
això me sona a persecució, no serà que tornau a acosar a una persona per motius molt personals del qui vos té a sou?
Valoració:3menosmas
Per Estudiantet, fa mes de 15 anys
El parc de la mar se hauria de fer desapèrexer. Ès necessari vuidar-lo i dexar l'espai o el fossad a nivell de la mar, de aquesta manera la muradas tendrian la altura adequada i la superficie del fossad (entre la murada i la autovia) se podria utilisar com a passej, aparcaments i instalations deportivas. A distantia el palau, la seu està tapad per vegetation que se hauria de llevar. L'edifici de GESA i altres edifcis que hi ha a las antigas troneras i Portitxol se haurian de esbucar rompen el perfil de la costa i descompensan la altura de la part vella de Palma.
Valoració:7menosmas
Per cap, fa mes de 15 anys
Observador, qui va omplir de terra el mar davant Alt Murada va ser un consistori franquista. El consistori de Ramon Aguiló va fer el Parc de la Mar, gràcies a Déu, perquè n'hi havia que volien construir-hi un pàrquing. Foc i fum: estic d'acord amb tu; l'edifici de Gesa sobrava i sobra. Però la seva presència no ha de propiciar que n'hi facin més. Aixó és el que no ha entés aquest ajuntament.
Valoració:3menosmas
Per Foc i Fum, fa mes de 15 anys
¿Por qué nadie comenta el impacto paisajístico del edificio de GESA? Clasificar este edificio en el lugar que se encuentra es el mayor atentado paisajístico contra la fachada marítima y además obra de una venganza personal de Munar contra Nuñez y Navarro que tendremos que pagar todos...
Valoració:0menosmas
Per fogater, fa mes de 15 anys
Aprèn a llegir GUAICAIPURO, el que compar és l'impacte paisatgístic, no les construccions. Per cert, i parlant dels edificis com a tals, supòs que també deus considerar que l'edifici de l'òpera de Sidney és inadmissible, com que no té 800 anys...
Valoració:-5menosmas
Per EMPIPAT, fa mes de 15 anys
Quin desastre!! enhorabona per aquest Diari que per una vegada reconeix linoperància d'aquests politics que ens governen.... Si aquesta decisió ho haguès determinat el PP que hauria passat? Aina CALVO es ben hora que foteu el camp .....ja en son masses de coses , no trobau?
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente