muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

No vagi per dit

Dubtes al voltant de Lluc Tomàs
Dins el PP hi ha dubtes sobre el que hauran de fer amb el batle de Llucmajor, Lluc Tomàs, si finalment l’Audiència Provincial el condemna pel cas de Joaquín Rabasco. La dimissió seria un cop molt dur, però mantenir-lo serà insostenible si el sentencien a molts d’anys d’inhabilitació, per molt que es recorri al Tribunal Suprem. S’espera que el comitè d’ètica també hi digui la seva.

Bromes inqueres
S’acosta el Dijous Bo i la gent ja fa bromes a Inca. Alguns ciutadans comenten que, en lloc de regalar bosses com els altres anys, l’Ajuntament hauria de donar xapetes, ja que en temps de crisi "no va gens malament trobar pots de Cola Cao".

Rum-rum entorn de Matas
En ambients no llunyans als tribunals s’escampa el rum-rum que José Castro, jutge instructor del cas Palma Arena, està estudiant la manera de fer venir de Washington Jaume Matas.  Fa dies que Castro té sobre la taula l’escrit acusatori dels fiscals Anticorrupció, i es dóna per segur que ja l’ha llegit i té una composició del lloc de per on han d’anar els tirs. Això no obstant, el cert és que l’expresident no és cap fugitiu, fa feina per al grup Barceló a la companyia Crestline i resideix en un edifici molt pròxim al Congrés dels EUA, l’adreça del qual és coneguda.

Preocupació per la recaptació
La caiguda en la sol·licitud de llicències d’obra per la crisi produeix una important pèrdua d’ingressos a Cort, en uns moments en què les arques estan a zero.

Tords
De la vall de Sóller ens arriben notícies de tords. Ja se n’ha fet alguna caçada molt profitosa, amb desenes d’exemplars abatuts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Estepoll, fa mes de 15 anys
i enlloc de tirar als tords no podrien tirar als fills de p... que hi ha per Mallorca o Wasingthon?
Valoració:4menosmas
Per Turdus, fa mes de 15 anys
La notícia de la matança de tords us la podríeu haver estalviada.
Valoració:6menosmas
Per vudyalien, fa mes de 15 anys
NI en Lluc Tomàs ni en Rabasco aniran a la presó ni en Matas vindrà a declarar res. I si no ja hem parlarem.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente