algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

No vagi per dit

Cardona, com si res

Com se sap, el president del PP d’Eivissa i exconseller d’Indústria i Comerç, Josep Juan Cardona, no va acudir al ple de dimarts passat perquè era de viatge a Valladolid. Però sí féu acte de presència a una comissió parlamentària dijous. Ahir hi havia molts de comentaris en el sentit que es comportava "com si res. Tan tranquil. Ningú no diria que està imputat i que haurà de declarar com a tal en el cas CDEIB".

Memorial de les víctimes

De manera molt embrionària, ja es comença a parlar d’aixecar a Palma un memorial dels represaliats de la Guerra Civil i de la postguerra. Per ser un autèntic memorial, hauria d’incloure, un per un, el nom i, si fos possible, la professió de tots els assassinats. Això s’ha fet a diferents països europeus amb els màrtirs del nazisme i al País Valencià n’hi ha un, ubicat a Paterna, que és d’un estil molt semblant. Tot i així, la cosa encara està verda.

El monument del Baleares

Com se sap, Cort ja té decidit que no tomarà el monument al creuer Baleares perquè té valor històric i artístic. Ara a l’Ajuntament es graten el cap per quina solució li donen. Una de les possibles és que facin quelcom semblant a allò que feren a l’edifi de Correus, que encara té un símbol franquista a la façana, però tapat per una coberta on hi ha l’escut i el nom d’aquest servei públic. En el cas de la Feixina també es podria posar una coberta sobre l’àguila franquista i la inscripció amb un text contextualitzador i no partidista.

Al darrer Consell de Govern

La subvenció de 500.000 euros per a l’Agencia Balear de Noticias que ha estat recorreguda per l’Executiu de Francesc Antich davant el Tribunal Superior va ser aprovada en el darrer Consell de Govern de Jaume Matas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per desenganyat, fa mes de 15 anys
No votarem els ciutadans de Palma les esquerres perquè acabàs d'una vegada amb totes aquestes coses? Què no volen tomar el signe feixista que representa el monument aquest? Doncs molt bé, a les properes eleccions no les votam i a lo millor així aprenen a no enganyar el seu electorat.
Valoració:1menosmas
Per tip, fa mes de 15 anys
Amb el monument de la Feixina convé fer el mateix que amb el mur de Berlín, bocinets com a souvenir per als turistes.
Valoració:2menosmas
Per Forà, fa mes de 15 anys
Que el tomin!
Valoració:2menosmas
Per Joan, fa mes de 15 anys
res de cobertes...que el tomin!!!!
Valoració:2menosmas
Per Joan, fa mes de 15 anys
Sa ciutadania s'ha de mobilitzar de valent perque tombin (a ser possible amb dinamita) es fal, Mister Proper o allò que li vullgueu dir que presideix sa Feixina, que no Feixista. Però això també mos hauria de dur a revisar i denunciar es pactes de sa Transició, que tendiren sa mà (i han acabat agafant es braç i es cos sencer) an es sectors feixistes, que ara els veus que tornarien a perpetrar sa infàmia que començà el '36 i no acabà el '39. Pensau, si a s'estat italià, on afusellaren es dictador, ja van tan crescuts, que ha de ser a s'estat espanyol, on s'homòleg morí com a tal en es llit sense haver sét enderrocat i després de gairebé quatre dècades. És terrible, però potser caldrà un altre bany de sang (o més) perquè tothom siga posat en es seu lloc. Tan de bo que no.
Valoració:3menosmas
Per Germinal, fa mes de 15 anys
Si aquest monument falocràtic i feixista es manté és perquè no tenen allò que han de tenir per fer-lo volar. La resta és comèdia. El monument al creuer necessita dinamita.
Valoració:4menosmas
Per es turo de son sabater, fa mes de 15 anys
I també ens podríem demanar a on varen anar a parar la subvenció de 600.000 € , concedida a una empresa de l ´ambit d´ASAJA, per fer un estudi de l´agricultura balear. I l´estudi , que diu l´estudi el.laborat pel Sr. Tamames i Espinosa.? Qui és l´Agència Balear de Notícies?. I perque no en parlan totes les conselleres de llavors? Sr. Estarás .. digui qualque cosa...?
Valoració:4menosmas
Per Lluis, fa mes de 15 anys
Vicens està triplement imputat per corrupció i també va per la vida sense cap vergonya. El molt honorable excelentísim mossen Morales també. ¿Per qué no surt a actualitat?
Valoració:2menosmas
Per Miquel, fa mes de 15 anys
El monument del Baleares que el tomin.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente