algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Emblanquinada

Nombrosos operaris pintaven ahir de blanc bona part de la seu de la Conselleria d'Agricultura. Amb això aparegué la consellera, Mercè Amer, capficada en els seus problemes i passà el que havia de passar: fregà el vestit per la paret i quedà una emblanquinada. Unitat
La coalició unitària nacionalista es troba en una fase important de la seva confirmació: superar, poble a poble, les ferides entre diferents grups nacionalistes que no s'han arribat a entendre durant molt de temps. A poc a poc es van superant els personalismes en pro d'un objectiu comú.

A Menorca  

Per cert, avui la coalició nacionalista es presenta a Menorca, concretament a Maó. Els seus promotors són conscients de la importància del vot menorquí.

PSOE, 1 menys  

Encara falta molt pels comicis, però una enquesta que va difondre ahir Antena-3 assegurava que el PSOE balear perdria ara un escó en favor del PP. Així, els conservadors aconseguirien 5 diputats i els socialistes 3.

Accessos  

Ja poden fer via les institucions a arreglar els accessos a Palma. Les hores punta a la via de cintura comencen a ser un autèntic suplici. Es diu, però, que les solucions tècniques són molt, però molt, difícils de dur a la pràctica amb èxit. La saturació rodada és enorme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.