muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

Un altre pal per a Nadal

L'agència Reuters informà ahir que «menys de 24 hores després d'haver estat fulminat a l'Obert de Tennis d'Austràlia per Jo-Wilfried Tsonga, el número dos del món, Rafael Nadal, patí un altre revés: hagué de tornar a casa en classe turista». Segons conta el teletip, «el milionari tennista es presentà a l'aeroport de Melbourne per al llarg viatge de tornada cap a Espanya, però tot i que tenia un passatge en classe preferent per al llarg viatge cap a Barcelona, rebé la mala notícia que el vol de connexió amb Singapur era ple, i hauria de fer el viatge en classe turista».

A les fosques  

Com se sap, el Govern balear es reuní dijous passat a l'agroturisme Posada del Marquès des Verger a Esporles. La intenció d'Antich era posar les piles a tots els consellers perquè els seus departaments fucionin al cent per cent i executin totes les inversions previstes. Tal era el ritme de feina, que en un moment donat se'n va anar el llum i quedaren a les fosques, i tot i així continuaren fent feina. Antich no aturava. La seva portaveu, Margarita Nájera, comentà ahir en perfecte castellà: Nos hizo trabajar un pelín duro.

Divergències al PP de Menorca  

En el PP-Menorca s'han desfermat els nervis i el partit pateix les discrepàncies internes pel nomenament dels candidats per a les generals. La junta local del PP de Ciutadella aprovà per unanimitat un acord, que blasma contra la junta insular pel procediment utilitzat en la designació dels candidats de Menorca (Juan Carlos Grau al Congrés i Josep Seguí al Senat). En el comunicat fet públic, la junta del PP-Ciutadella expressa la seva «indignació» i afirma «no entendre ni compartir la manera d'actuar de la junta insular». L'acord s'aprovà, sorprenentment, amb el vot a favor de la secretària general del PP-Menorca i diputada autonòmica Assumpta Vinent; la també diputada autonòmica Antònia Gener, que encapçalà la candidatura del PP per Menorca al Parlament balear en les eleccions de maig; i el fins ara diputat a Madrid Joan Salord, exclòs de les llistes per al 9-M, que afirma «sentir-se emprat i traït». El batle de Ciutadella, Llorenç Brondo, que no assistí a la reunió, també ha expressat el seu acord amb la protesta. Un espectacle que no sap com afrontar el president del PP-Menorca, Juan Manuel Lafuente, que demana «unitat» i que «la roba bruta es renta a casa i no defora».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.