algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Escrupolositat de Munar

Escrupolositat de Munar

Dins d'UM es comenta l'«exquisida escrupolositat i equidistància» que està demostrant Maria Antònia Munar, actual presidenta del partit, respecte del procés congresual. Cap dels candidats no pot dir que s'ha decantat per un o per un altre. Diuen que Munar considera que aquesta és la millor manera que el congrés es desenvolupi de manera satisfactòria.

Els esforços d'Aina Calvo

A Cort es diu que la batlessa, Aina Calvo, està desenvolupant les seves arts de seducció política per mantenir unes relacions immillorables amb Miquel Nadal, seriós aspirant a la successió de Munar. De fet, Nadal volia ser batle de Palma dins les negociacions dels pactes que englobaven totes les institucions. Ara diuen que Calvo li consulta totes les decisions importants per no donar peu a cap malentès. En tot cas, la cap de l'oposició, Catalina Cirer, sembla estar en hores baixes, molt baixes. Recentment ha dit que la nit electoral, en saber que havia perdut la majoria absoluta, contactà amb Jaume Matas, i que aquest li digué que no establís negociacions amb ningú perquè la batlia de Palma estava en joc als pactes globals que volia intentar treure endavant.

S'acosta la crisi?

Cada cop hi ha més indicis que s'acosta una conjuntura econòmica difícil. S'ha aturat la creació de feina al ritme de fa només un any, els promotors no protesten per les mesures proteccionistes del territori, ja que tenen molts de pisos en oferta i, també, s'ha detectat un increment de les vendes de vehicles de segona mà. La gent ja no pot dur el ritme dels darrers i daurats anys d'abundància, optimisme i tipus baixos d'interès.

Roda de premsa d'Estaràs

Rosa Estaràs compareixerà aquest migdia en una roda de premsa. Hi ha expectació per saber els comentaris que farà la presidenta del PP sobre la conversa emesa per IB3, que el lector interessat pot veure en la plana web d'aquesta televisió en l'apartat «darrer informatiu».

L'esposa del president

Si ja va ser discreta en la passada legislatura, el cert és que Conxa Garcia, l'esposa del president Antich, està passant del tot desapercebuda en aquesta. Són comptadíssimes les seves aparicions públiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.