algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Carta pública al PSOE i PAS-PSM

Estimats representants polítics: volem fer-vos arribar les nostres reflexions davant la desencoratjadora falta d'enteniment per aconseguir un govern de progrés al nostre ajuntament.

Esporles necessita uns representants capaços de dur endavant un programa que pensi en la qualitat de vida dels seus habitants. Al nostre poble es viu pitjor cada any que passa, ja que tenim més ciment i més cotxes i un creixement que oblida que allò que importa són les persones, les que hi ha i les que han de venir.

Som més però tenim els mateixos serveis, saturats i deteriorats. L'escola i el PAC són els mateixos per a tres mil persones, i per a quatre mill, i pot ser també per a cinc mil... La casa del poble es converteix en runes, s'infrautilitzen serveis com el centre de dia i la biblioteca, potser perquè no interessa promocionar-los. L'Institut i l'edifici d'educació primària encara estan per començar. Es fan carrers nous, per ventura innecessaris, es venen terrenys públics per fer cases de protecció oficial que es vendran a preus inflats.

Els nostres nins i nines només tenen ciment per jugar, els nostres joves s'han de reunir a la serena per no fer res i els nostres padrins s'han de conformar amb una llar nova. O potser podem fer més per ells i amb ells?

Podríem continuar, però no afegirem res que no sapigueu.

Tots volem un poble millor, més habitable, més tranquil, més segur, més bonic, el volem viu, engrescat i al carrer.

I vosaltres, que teniu la responsabilitat de fer tot això i molt més, no us posau d'acord? No sou capaços de pactar un programa satisfactori per al vostre poble?

O potser no parlau del futur d'Esporles sinó del passat personal dels vostres dirigents?

No ens faceu avergonyir!

Us exigim l'acord, us exigim, per damunt de qualsevol altra consideració, un govern municipal que representi la majoria progressista del poble; us exigim un programa i una manera de fer que ens faci anar amb el cap ben alt.

Col·lectiu d'esporlerins agreujats. Esporles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.