cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Constitució

És curiós que el CIM donàs llum verda a l'aparcament del carrer Constitució que vol fer Cort poques hores després que la Comissió Insular d'Urbanisme aprovàs el Pla territorial del CIM gràcies a l'abstenció del PP. Estam davant un miracle o davant un pacte que pot tenir un abast més gran?

PP d'Artà Si il·legalitzen Batasuna perquè no condemna els atemptats d'ETA, per què no es fa el mateix amb el PP d'Artà, que no condemna els atemptats contra el regidor d'EU Julen Adrián? Aquesta és la pregunta que es fa molta de gent en aquestes hores tan tristes per a aquest regidor. Sembla mentida que la direcció regional del PP no reaccioni amb més contundència en nom de la Llei de partits que ells tant han defensat.

Bonet Ara que es parla tant de La Balanguera cantada per Chenoa, hi ha molta de gent que recorda que Maria del Mar Bonet ja la va enregistrar en disc fa molts d'anys sense que hi hagués gens de rebombori. Clar que aleshores aquest cant no era, com ara, l'himne de Mallorca. Però la crítica que més se sent se centra en el fet que el Consell també hauria d'haver realitzat un esforç per tornar a popularitzar la versió de Maria del Mar i no fiar-ho tot a Chenoa, per molt que ara aquesta artista estigui de moda. En tot cas, i avui que és 12 de Setembre, és bo que es parli de La Balanguera i del seu significat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.