cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

De Santos

Dins la Conselleria de Sanitat hi ha comentaris en el sentit que la recent conflictivitat laboral dins l'àmbit sanitari estaria orquestrada per Javier Rodrigo de Santos, fins fa poc director de l'Insalud. Naturalment, aquests comentaris s'han de prendre amb pinces, però es diuen i molt per allà dedins.

Valldemossa
L'Ajuntament valldemossí ha estat el primer en aprovar una moció per unanimitat perquè la consellera Fernanda Caro retiri la pàgina web de les drogues. Fins i tot els regidors de La Valldemossa que volem, de sensibilitat nacionalista, també votaren a favor que es llevi aquesta pàgina.

Rodríguez
El secretari general del PP, José María Rodríguez, atacà ahir durament el Pacte de Progrés a Menorca després de l'arxiu del cas Formentera. Rodríguez pegà el salt per donar moral i ànims als seus companys de partit. S'ha de pensr que a Menorca el PP va sofrir una derrota electoral espectacular el 1999. Aquesta illa podria ser el veritable taló d'Aquil·les dels conservadors a les autonòmiques de l'any que ve. El Pacte de Progrés fa comptes que el PP perdi allà un diputat i que es quedi només amb cinc.

Munar
El silenci d'Unió Mallorquina durant tota la instrucció del cas Formentera ha estat escrupolós. I el mateix mateix passà quan es conegué l'acte d'arxiu del cas Formentera. Ni mig comunicat (i això que n'envien per qualsevol cosa), ni mitja paraula, ni mig gest. I qui vulgui entendre-ho, que ho entengui. L'agent de Maria Antònia Munar es desmarcà de l'afer des del primer moment perquè no els agraden els aldarulls.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.