muy nuboso
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
16°

Altres formes de veure el sacerdoci

Amb motiu de la petició del grup de capellans de Girona, senyor director, hi voldria dir la meva, si m'ho permeteu. Ells demanen, a més d'altres punts molt interessants, el celibat opcional. Són valents i en principi em sent solidari amb la seva petició. Personalment vaig fer la meva opció quan vàrem decidir casar-nos la meva dona i jo, i malgrat que no resultés fàcil, he de dir que m'ha resultat gratificant. Continuam essent creients, pens respondre en consciència a allò que sent que Déu em demana, estic en pau amb mi mateix. A la vegada també em trob acompletat amb la meva esposa-companya que és confident, consellera i suport en tot. Som pare de dos fills (tot lo pare que sé ser) i compartim, tota la família, un conjunt de valors, que encara que no coincidim en tots, n'hi uns de bàsics als quals no renunciam. Diuen els sacerdots de Girona que l'opcionalitat del celibat i el sacerdoci de la dona són importants per al futur de l'Església. Crec que són uns punts importants, encara que no els més prioritaris. Si aquests dos aspectes han de servir per desclericalitzar l'Església i fer-la més fraternal, benvengut sigui el sacerdoci femení i el sacerdoci dels casats.

Pere Barceló, sacerdot casat. Puigpunyent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.