cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

La Soledat

Sr. Director:

Els qui estimam la Soledat, bé perquè hi hem nascut, bé perquè hi hem fet la nostra residència habitual, bé perquè hi treballam, ens sentim discriminats respecte de la resta de la ciutadania de Palma perquè des de fa molts d'anys tenim la sensació de ser tractats de manera desigual.

Se'ns han fet moltes promeses de remodelació del barri per part de les diferents administracions a fi de recuperar aquest antic indret de Palma, que pel seu caràcter industrial sempre s'ha vist desfavorit en els diferents plans, parcials o generals, que ha duit a terme l'Ajuntament de Palma. Per altra banda, sí que és ben ver que l'Administració esmentada es recorda de nosaltres a l'hora de donar llum verda a projectes que en lloc de dignificar la barriada, el que faran serà «despullar un sant per vestir-ne un altre».

Això vol dir, per als qui no ho hagin entès encara, que no necessitam cap centre d'acollida de drogodependents actius. No necessitam que la misèria humana d'altres barris véngui a establir-se al nostre perquè de misèria humana n'anam ben sobrats. No volem... tantes i tantes coses que no volen els altres.

Joan J. Verdera. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.