muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

Munar

Diuen que el conseller del Govern Antich que més respecte mereix a Antònia Munar és Aina Salom, i això que la presidenta del CIM no té gaire admiració per altres membres de l'Executiu. Entre els que menys a gust s'hi troba hi ha Celestí Alomar, que com se sap té un caràcter molt marcat i molt seu.

Perpinyà
Un dels punts que presentarà el PSM a la trobada nacionalista de Perpinyà és la creació d'un front nacionalista que englobi els partits provinents del Principat, País Valencià, Catalunya Nord i les Balears. La creació d'aquest front fou aprovat a la convenció duita a terme fa poques setmanes en què Pere Sampol fou elegit president d'Entesa Nacionalista de les Balears i Pitiüses. El front forma part d'un document que té, com a objectiu final, l'assoliment del dret a l'autodeterminació.

Es Verger
Dins el grup parlamentari del PP es comentava ahir que «ara resultarà que totes les compres que faci el Govern seran a compte de l'ecotaxa», amb al·lusió a l'adquisició del fortí d'Illetes. Els populars recorden que les iniciatives provinents d'aquest impost, que encara no s'ha posat en pràctica, s'hauran de repartir entre diferents departaments que estan sota control de distints partits polítics.

Malalta
La consellera de Salut, Aina Salom, es troba malalta. No és res greu, però l'excés de feina li ha produït una baixada de defenses. I és que s'ha pres tan seriosament l'assumpció de competències que ha imprimit un ritme al cos que, com passa sempre, li ha acabat passant factura. Però superat l'esgotament tornarà al despatx, ben segur que amb més força que mai.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.