nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Al GOB

La nostra societat és sovint injusta; massa vegades mitifica els mediocres i aquells que viuen i s'aprofiten de la ignorància o bona fe de la gent. Per això no concedeix el reconeixement merescut a persones, grups o entitats que es distingeixen cada dia, i des de fa molts anys, en la defensa dels valors fonamentals que haurien de regir tota actuació humana. Seria una llista massa exhaustiva per anomenar-la en aquesta carta, els oblits serien injusts. Vull, aquí i ara, des de la meva humilitat i modèstia fer un homenatge sentit i sincer a un d'aquests grups: el GOB.

Crec que és obligat reconèixer la seva lluita constant i sense dsfalliments en la recerca d'una societat milor, d'unes Illes Balears més netes, pures, ecològiques i habitables. Sovint tractats de fonamentalistes, exagerats o il·luminats, quan no obertament d'apocalíptics, la seva actuació ha estat un model d'objectivitat, equanimitat i racionalitat, fugint sempre de sectarismes polítics o ideològics.

La seva contribució a la protecció del medi ambient no ha estat només pràctica (compra de La Trapa, campanyes a favor de Mondragó, Sa Dragonera i un llarg etcètera), sinó també, i sobretot, potenciadora de la presa de consciència d'un bon grapat de ciutadans que creiem que la preservació de l'entorn és, molt més enllà d'una necessitat econòmica o d'una moda que va i ve, un deure moral que es hauria d'obligar a tots, perquè ens hi jugam el futur i la vida. Amics i amigues del GOB, gràcies per tot!

Pere Torrens Escalas. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.