algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Carta oberta a la consellera de Salut i Consum

L'obertura del nou hospital de Son Llàtzer suposarà una reestructuració del mapa hospitalari de Mallorca i una reconversió dels hospitals General i Joan March, en hospitals sociosanitaris.

Els professionals que fan feina en aquests hospitals han vist com, any rere any, els polítics que passen per la Conselleria han promès a aquests treballadors que serien l'embrió del futur hospital.

Ara, Son Llàtzer és una realitat, i la imposició del mode de Fundació, deixant de banda el Consorci, ha impedit que la majoria de treballadors i treballadadores del Complex Hospitalari de Mallorca que volien continuar fent feina en un hospital d'aguts, puguin accedir a l'esmentat hospital. La decisió unilateral del Govern Central i de l'Insalud d'establir una fundació amb unes condicions de feina inacceptables ha impedit que uns professionals que, durant vint anys han demostrat la seva vàlua per treure endavant les mancances de la sanitat d'Insalud en aquestes illes, ho puguin fer.

Produïda la transferència de la gestió de l'Insalud a aquesta Comunitat, i amb aquesta la Fundació de Son Llàtzer, queda en aquesta Conselleria la responsabilitat de solucionar tal injustícia. És pública i coneguda la posició del Govern i la seva pròpia en contra de tal model de gestió i, per tant, li hem demanat que s'obri en conseqüència i d'acord amb els suports públicament expressats cap als treballadors del Complex Hospitalari. Des d'aquest sindicat estam segurs que existeixen instruments legals que possibiliten que el personal que voluntàriament ho accepti pugui passar a treballar a l'Hospital de Son Llàtzer en les mateixes condicions en què actualment fa feina.

Carlos Moreno Gómez, secretari sector Sanitat FSP-UGT.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.