algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

On són els bancs?

Davant la proximitat de l'acabament de les obres del Pla Mirall a la plaça de l'església de Son Sardina, els sardiners i sardineres tenim molts d'interrogants. Però, sobretot un parell d'aquestes qüestions voldríem que ens contestin els qui són responsables: On són els bancs de pedra que hi havia a la Plaça? Està previst tornar-los a posar?, si no és així, quin ús tendran? On aniran a parar?

Els sardiners i sardineres tenim molt clar que no volem perdre res del nostre patrimoni, per això volem els bancs aquí. No volem que es repeteixi la història de la pedra viva que adornava la voravia del carrer Passatemps i que desaparegué aprofitant l'ampliació de la vorera i mai més no se n'ha sabut res més.

Així que, demanem als responsables de l'Administració i de l'execució de l'obra que facin el favor de tornar al seu lloc els bancs de pedra de la plaça de l'Església abans de donar per acabada aquesta operació d'embelliment (?) que fa més de sis mesos que ens té inutilitzat l'únic espai comú del nostre poble.

Amics i amigues de Son Sardina i Sa Garriga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.